Nu är det över....

Pust och puh. Nu är julhelgen över och det blir en vardag igen. Åtminstone i några dagar till det är nyår. Imorgon ska jag jobba och jag gruvar mig som bara sjutton. Hela julhelgen har gått i maxfart och det skulle verkligen ha varit trevligt att ha åtminstone ett par dagar till ledigt att bara riktigt slappa på. Men icke.

Igår så var det ganska lugnt på förmiddagen. Angelina lekte med sina nya leksaker och jag försökte att röja upp så gott det gick.

Här leker Lina med sitt Pippi-hus som hon verkligen gillade...

Senare på eftermiddagen så var det dags för att åka till morsan för att förtära ännu lite mera julmat. Till Angelinas stora förtjusning så kom Tomten på besök igen och hon fick öppna ännu mera paket!




Linnéa öppnade också paket när hon inte tuggade på pappret!


Jesper nosade reda på sitt paket och öppnade själv


Fin blandning: Öl, kaffe, Bayleys, biskvi och kaka. Är det fest så är det!

Angelina fick bland annat fina kläder, Totte och Alfonsböcker, en microvågsugn, en spis och ett jättesött smycke gjort av Lena Björfelt.

Jag, Peter, Glenn och Andréa fick också en riktig höjdarjulklapp. Vi ska nämligen få åka på Melodifestival-finalen i Globen i mars och bo på Hotell Anglais som ligger granne med Stureplan. Inte illa va! Blev så jäkla glad för jag var inne på Ticnet och skulle köpa biljetter när de släppte dem men kom inte ens in på sidan. Tack kära mor! Det kommer troligtvis bli helt fantastiskt kul om nu ingen får magsjukan igen vill säga....

Framåt kvällen begav vi oss vidare till L. & B. för nu var det dags att lämna barnen till mormor/farmor och dra på fest. Det blev lite glögg, några öl och lite småsnack innan vi gick vidare till Norlandia. Vi var tidigt där så det var ganska lite folk när vi kom men det strömmade strax till. Jag hade bestämt mig för att bara dricka drinkar hela kvällen och det höll jag mig till. Fick i mig både en och två och tre innan jag var klar bör sägas....
Dansade som en galning i stort sett hela kvällen så jag hoppas att jag förbrände i alla fall en liten del av all jävla kaloristinn julmat man har proppat i sig under de här tre dagarna....Hade i vilket fall som helst förbaskat roligt men var her slut när vi skulle hem samt hade väldigt ont i fötterna. Mina bruna skinnstövlar är nog inte gjorda för att hoppa runt i under flera timmar....Gick till cafét och fick på mig mina arbetstofflor istället. Peter tyckte att vi skulle ta taxi hem och jag protesterade knappast. Somnade litegrann medan vi väntade. Var förvånad att vi ens fick tag på en taxi....
Taxin kostade 82 spänn så det gör vi nog inte om någon mer gång. Verkligen hutlöst mycket pengar på en sträcka som tar sex minuter att gå (jag har tagit tid). Somnade i alla fall väldigt omgående när jag kom hem ska tilläggas....

Vaknade vid halv elva idag och kände mig oförskämt pigg. Jag o Peter tog en uppfriskande promenad upp till morsan och hämtade Linan.
Sedan blev det lite mer röjande och dammsugande när jag kom hem.

Eftermiddagen har vi spenderat ute hos far och kollat på FBK mot Frölunda. Det gick ju som vanligt när jag kollar-åt pipan! Glenn o gänget var också där så det var full fart. Fick pengar av pappa i julklapp som tacksamt mottages. Tackar och bockar!

Nu är det mest TV-tittande. Har sett "På Spåret". Gick lite bättre den här gången men som vanligt är det på resorna vi kammar hem flest poäng. Kollade litegrann på "Selma" också men tyckte att det var ganska segt och trist. Fick springa upp och ned hela tiden för Angelina var trött och då kan vad som helst hända om man inte kollar henne. Det gjorde det också.
- Mamma, mamma. Hör jag henne plötsligt skrika ifrån badrummet. Jag rusar dit och då har hon kommit åt tvålen och tvålat in hela sig inklusive ögonen. Det gör hon förhoppningsvis inte om på ett tag....

Sammanfattningsvis har julen varit helt fantastiskt bra. Den bästa på många år även om man känner sig lite som ett vrak just nu. Nu blir det knäckebröd och vatten ett bra tag framöver och absolut INTE varken skinka, köttbullar eller korv. Sorry Stefan!

God fortsättning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback