Alldeles för mycket grejer....

Sista semesterdagen. Då tog jag tag i det som jag har dragit mig alldeles för länge för, rensa i Stefans rum. Oftast blundar jag bara när jag går in i den delen av huset för det gör mig deprimerad. Han har alldeles för mycket grejer och jag vet inte vart jag ska börja! Men idag så tog jag fram den svarta sopsäcken (eller snarare sopsäckarna) och började kasta allt trasigt, onödigt och saker som jag inte vet vad det hör till. Otroligt skönt! Hittar saker gör man ju också och det är ju en fördel.

Angelina var med mig och handlade. Hon klädde sig själv och skulle absolut ha sina stövlar på sig ihop med klänningen. Hon såg jättesöt ut. När vi kom till affären satte jag ner henne i en kundvagn för vi skulle panta lite flaskor. Då började protesterna.
- Vagn mamma.VAGN! började hon desperat vädja och pekade mot ingången.
Lovade henne att hon skulle få en liten vagn att köra efter vi hade pantat.
När vi kom in så fanns det naturligtvis inga små vagnar och Angelina tittade sig oroligt omkring.
Som tur var kom det några småtjejer med vagnar lagom tills vi var färdigpantade så Angelina sprang nöjt iväg i full fart bland hyllorna....
Idag slapp jag i alla fall kriget om att hon inte får ta med sig den hem.....Hon parkerade snällt vagnen när vi hade betalat....De små liven lär sig minsann fort....

Passade på att ta en riktigt lång promenad efter Angelina hade somnat. Tror jag gick ungefär en mil och det gick undan vill jag lova. Var helt genomsvettig när jag kom hem. Skönt med lite motion efter allt semesterlatande.

Imorgon börjar allvaret igen. Back to work. Dessutom så får man väl lägga i en lite högre växel för nu är det ganska livat om dagarna i Årjäng. Ska jobba några dagar extra den här veckan och nästa för Lasse ska ha semester.
Nu får jag snart gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon. Idag sov vi till tio!!! Ingen bra vana direkt för dagen blir väldigt kort.

Imorgon kommer Glenn och Andrea hem med lill-skruttan så då får det nog bli en lite kik igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback