"Det ska bli gött när det är höst"...

Så uttryckte sig min kära svägerska igår efter en minst sagt hektiskt dag på cafét.
Det är lite lustigt det där egentligen. Ingen utav oss gillar när det är lugnt och lite att göra och ändå måste vi liksom klaga när det är full fart. Sommaren är i och för sig lite i det mesta laget ibland. Man får liksom inte andrum någon gång under dagen och man går och går och går utan att komma fram känns det som....Jag hade stegräknaren på mig igår för att testa och jag kom upp i över 12 000 steg innan jag gick hem. Inte illa med tanke på att jag stod mycket i kassan också.


Fick med andra ord en rivstart efter semestern. Tyckte att det var riktigt roligt att vara tillbaka igen förutom att jag höll på att svettas ihjäl! Det var så varmt åt mig så jag kände svettpärlorna rann i nacken och i pannan. Man känner sig inte så värst fräsch då men vad ska man göra? Kanske ska ha svettband idag????

Det var i alla fall väldigt roligt att komma hem efter en lång arbetsdag och mötas av en superglad Angelina som kom som ett jehu och kramade mig och pussade mig i hallen. Hon var nog lite mammesjuk eftersom hon har blivit van nu att jag har varit hemma varje dag under semestern.

Vi var ju bara tvungna att åka till brorsan och Andrea på kvällen och ta oss en ytterligare kik på bebisen. De kom nämligen hem ifrån BB på eftermiddagen. Blev så glad för jag fick äntligen se ögonen på henne. Hon är moster Lina upp i dagen tycker jag.
Angelina lekte med kattungarna också. Det är bara några veckor kvar tills vi ska ta hem vår lilla tuss. Måste komma på ett bra namn tills dess....
Linnéa i gammelfarmors famn


Lite nyfiken på världen är jag allt....

När jag for hem ifrån brorsan såg jag en tjej som körde vespa och SMS:ade samtidigt. Effektivt men kanske inte så säkert....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback