Fan vad tiden går undan....

Redan torsdag och jag fattar inte vart tiden tar vägen. Först och främst: Tusen tack Jocke J. för att du förgyllde min dag med vimmelbilder!

Idag har det varit världens trökigaste dag förutom de senaste timmarna. Jag var dötrött när jag steg upp i morse och jag vaknade inte till förrän på eftermiddagen. På jobbet var det lugna gatan eftersom alla vettiga personer befinner sig på stranden eller hemma i skuggan i dessa svettiga tider. Jag svettades också ymnigt idag trots att vi har air-condition på jobbet. Det ni! Drottning av svett-det är jag det! Ibland önskade jag att svett inte fanns. Den enda gången jag gillar att svettas är när jag tränar....

Det som händer när det blir varmt på jobbet är att mina vader och fötter svullnar upp så jag får så helvetiskt ont i dem. Jag har fått tipset att ha stödstrumpor på men jag lider hellre. Ojojojooj vad snygg jag skulle bli med arbetsrock, kjol och stödstrumpor. Kvarnåsen nästa liksom!

Inte så sexigt kanske...

På grund av ovan nämda svullna vader så kände jag inte speciellt mycket för att köra aerobic idag. Hoppades att ingen skulle komma så jag fick åka hem. Det dök dock upp några trogna så då bestämde jag mig för att köra ändå. Det blev ett jätteroligt en och en halvtimmespass med mycket fart och svett. Kändes hur härligt som helst och humöret steg som en raket! Det behövdes efter att ha tillbringat en dötråkig eftermiddag på jobbet i princip utan några kunder alls.

Har busat lite med Angelina på kvällen och röjt upp i hennes garderob. Hon hade badat i poolen för första gången idag och Peter hade filmat. Vi filmar alldeles för lite med tanke på att vi har en liten, bra och smidig kamera.
Peter är och kvällsrepar och Stefan är hos sin mormor i Rävlanda så här är det lugna gatan just nu. Ska försöka röja lite tror jag innan det är dags att ladda inför ännu en arbetsdag. Suck! Längtar efter båtturen till helgen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback