Ännu en underbar dag...

Hann i tid till intervjun med T-B som tur var, men jag var helsvettig när jag kom dit. Inte så nice kanske. Kände att svetten rann ifrån tinningarna och ner under halsen. Det var verkligen vansinnigt hett uppe i Årjäng.
Intervjun gick hur som helst bra tror jag (ska sätta mig och knåpa ihop något strax). Angelina hade jag mutat med en klubba för att hon skulle sitta still. Fungerade alldeles utmärkt!

Efteråt styrde vi kosan mot Götes. Jorå Tessan var för lat för att laga mat idag också. Vi delade på en specialsmörgås och sedan blev det lite glass till efterrätt.

Glass är mumsigt!


Var helt genomsvettig innan jag kom hem och därför ringde jag till Glenn och Andrea och frågade om de ville ta ett kvällsdopp. Styrde kosan ut mot Badbarna igen. Det var verkligen jätteskönt att svalka sig och det tror jag att Angelina tyckte också. Hon badade nästan mer nu än i förmiddags.

Där inne ligger knodden eller knoddelina vi alla väntar spänt på nu...


Nu har vi bara legat och kosat i sängen i en timme. Läst lite böcker, sjungit och busat. Peter ringde och talade om att han äntligen har anmält oss till M:s bröllop. Inte en dag för tidigt. Det är i slutet av juni. Suck! Då måste man ju hitta nån snygg klänning också....

Imorgon kommer Stefan hem. Ska bli skönt. Blir lite långtråkigt i längden att inte ha honom här även om det har varit skönt att vila upp sig lite. Angelina kommer nog att bli överlycklig skulle jag tro, men nu har hon blivit van att ha hela mammas uppmärksamhet i en hel vecka så lite svartsjukedrama blir det nog också.

Nä nu är det dags att slänga ihop en artikel. So long...


Kommentarer
Postat av: Inga M

Badbarna är verkligen ett underligt namn på en plats. Jag undrar hur det har kommit till. Har frågat folk ibland, men ingen vet. Trevlig plats i alla fall!

2008-06-03 @ 05:31:44
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback