Bråttom bråttom

Väntar på att Angelina ska vakna från sin eftermiddags-nap så vi kan bege oss upp till skoaffären. Har ju lovat B. att jag ska skriva ett reportage om dem och ägarna sa att jag kunde höra av mig i början av den här veckan. Vill ha det överstökat på en gång så jag ringde upp för en liten stund sedan. Då ville han att jag skulle komma direkt och det gick ju inte. Hoppas att hon vaknar snart....

Har varit på stranden i ett par timmar idag också men Angelina var lite gnällig och trött så vi for hem. Blir jobbigt för henne att vara ute i solen hela tiden. Känner det jag också. Har legat ute en stund nu och äntligen läst färdigt Shackleton-boken och det blev satans varmt. I min trädgård är det dessutom total-lä så luften står i princip stilla.

Efter intervjun ska vi nog försöka få i oss någon mat tänkte jag. Kanske Götes idag också? Angelina älskar ju mos och köttbullar....Vi får se vad det blir. Glass ska vi ha i alla fall så det blir nog en tur till cafét.

Har tackat nej till halsmandeloperation idag. De ringde från sjukhuset imorse och frågade om jag ville komma redan nästa vecka. Efter lite funderande så sa jag att jag ville skjuta på det till september. Känns inte så himla skoj om det skulle bli komplikationer och få hela semstern förstörd. Dessutom så är det lite taskig timing att vara borta från jobbet just nu med baferi-bygge och allt. Nej jag får helt enkelt stå ut i några månader till och hoppas att inte halsflussen kommer tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback