Examen och 24 poäng!



Examensdax för Stefan idag och jag tror att han har längtat jättemycket efter det. Det har varit ett minst sagt tufft år för honom och han har verkligen förtjänat att få lite ledigt.
Fick lite bråttom imorse eftersom Angelina hade beslutat sig för att ta en sovmorgon. Fick väcka henne lite bryskt vid niotiden och slänga på henne kläderna. Hon fick inte ens frukost så jag slängde med ett paket Marie-kex i väskan. Det var tur för hon åt tio stycken under tiden vi var i kyrkan. Då satt hon i alla fall någorlunda still.
Stefan var så hes när han vaknade så att han orkade sjunga är ett under, men som vanligt tog han i för full hals.
Det är något speciellt med examen. När man hör "Den blomstertid nu kommer" förflyttas man tillbaka till tiden då man själv hade den hela långa sommaren framför sig med lata dagar och ingen skola....Tänk vad skönt! Nu förtiden är min sommar förknippad med jobb, jobb och åter jobb. Nåja jag ska i alla fall ha semester i två veckor. Det är inte illa det....

Efter kyrkan for vi upp till cafét för att fira in sommarlovet med glass. Där rådde som vanligt på examensdagar ett fullständigt kaos. Vi skyndade oss därifrån så fort som möjligt.
Angelina i jordgubbskålen

Eftermiddagen spenderade vi ute och jag dammsög bilen och spolade av den. Det hjälpte tyvärr inte så mycket för frömjölet sitter fast. Måste tvätta den ordentligt och det hade jag inte tid med idag.

Fick för mig att jag ville vara med på damgolfen idag så jag ringde och frågade om Angelina kunde vara hos morsan. Det kunde hon naturligtvis.
Vi lottade ihop bollarna och jag fick gå med Berit, Charlotte och Anna E. Senare anslöt också Birgitta så vi gick alltså i en "olaglig" femboll. 
Ni  som inte är det minsta intresserade av golf kan sluta läsa nu.

Började otroligt bra genom att sätta ett par på första hålet. Har jag bara gjort en gång förut. På andra hålet följde jag upp med en birdie efter ett underbart inspel och enputt. Fortsatte med bogey, bogey, par och hade alltså 16 poäng efter fem hål. Allt gick bara så himla lätt. Ändå hade jag några slag som inte var helt hundra, men när man får en sådan smakstart så kan man ju spela väldigt avslappnat. När rundan var över så hade jag skrapat ihop 24 poäng! Gick alltihop på 44 slag. Fattade knappt att det var sant. Nu blir det väl kanske inte så roligt i fortsättningen eftersom jag tappar en del slag, men det får jag ta....Den här rundan tar ingen ifrån mig i alla fall.

Har inte hunnit titta på någon fotboll idag men jag har Schweiz-Turkiet på i bakgrunden och det verkar ha varit en mycket dramatisk match om man hör på kommentatorerna....
Nu får det bli lite plockande och sedan sängen. Jobb imorgon och snuttisen kommer hem....Gött!

Lite bilder från igår eftersom det inte gick att lägga in dem då....

Angelina kollar nyfiket in Andreas mage


Min orkidé som jag inhandlade igår men som måste flyttas till annan kruka. Genomskinliga ska de vara påpekade brorsan.

Läckra svenska jordgubbar. Jag fick en enda. Barnen tog resten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback