Försöker vakna....

...men idag verkar det stört omöjligt. Angelina fullkomligt VÄGRADE att somna igår så det blev inte direkt någon lugn kväll...Till sist gav jag upp försöken att lägga henne i sin säng så vid tolvsnåret somnade vi båda två i vår säng. Jag med kläder på och allt. Gött svettigt! Hann inte ens borsta tänderna igår så smaken i min mun är just nu helt vidrig!

Igår var det en väldigt lugn dag på jobbet. Lugnet efter stormen på skolavslutningen. På morgonen hade jag det däremot ganska stressigt eftersom jag skulle böka in alla boxgrejerna i min lilla bil. Det var knappt jag själv fick plats.
Johanna hämtade dem på eftermiddagen men ringde snart igen. Hon fick ingen ström till stereon och den funkade inte med batterier. Fick panik och ringde Camilla. Inget svar. Direkt när jag hade slutat kastade jag mig själv upp till parken men då hade Johanna just fått ordning på grejerna. Tur! Men alltid ska det krångla lite...det bara är så.

Gårdagens löpsedel: "Sanningen om Zlatans kräk-attack"!  Hahaha kräk-attack låter så roligt....Dessutom såg det bara ut som han hulkade upp lite vatten.

Gårdagens missar: Österrike! Hur kan man missa så många klara målchanser???

Har varit inne och sänkt mig och jag hamnade på 23,5. Tappar alltså inte så många slag. Det nya systemet tycker jag är bra.

Skulle så gärna ha varit med på tvådagars-tävling i helgen. Första gången som jag missar den. Måste jobba....

Dags att börja göra sig iordning för jobb kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback