Ledig dag med massa gnäll....

Åter igen en ledig, solig och varm dag....Hämtade Angelina hos morsan och fick iväg Stefan till skolan. Nu är det slut på alla lata mornar. Nu är det effektivitet som gäller och upp klockan sju.
Angelina hade sovit dåligt inatt också och var väldigt trött och supergrinig. Lade henne i sängen redan vid nio igen och hon somnade bums. Det gjorde jag också...

Sen var det dags att gå ut och Angelina stormade såklart iväg till Jonna. Idag har de lekt av och till mest hela tiden. Tog ut poolen och fyllde den med vatten, men Angelina ville ju såklart hellre vara i Jonnas pool. Blöt blev hon i alla fall men bada ville hon inte riktigt.

Idag har Angelina varit otroligt gnällig, arg och ledsen mest hela tiden. Blir otroligt jobbigt i längden att höra på allt gnäll. Det gick bättre när vi gick in ett tag så antagligen så blir det väl för varmt för henne. Tyvärr så springer hon strax ut igen och sedan börjar hela visan om.
Gick och lade henne redan halv åtta och hon somnade direkt. Hon är ganska förkyld också så hon orkar inte riktigt med tror jag.
Inne och vilar ifrån solen ett tag

Var inne hos J. idag och blev helt imponerad av att människan har ett helt genomstädat, 100% rent hus. Fick naturligtvis ångest också för egen del och har därför ägnat större delen av kvällen att plocka undan saker. Imorgon bitti ska det dammsugas!

Nu märks det att Stefan är hemma igen för det ligger grejer precis överallt! GRRRRRRR:.....


Börjar närma sig helgen också så jag ska ta tag i den sista delen av planeringen nu. Blev överlycklig när jag fick se att skattepengarna redan satt inne på kontot. Bättre timing kan det ju inte bli!

Har suttit ute en stund i min brassestol, druckit en iskall öl och läst min nya Läckberg-bok och bara njutit en stund. Gud vad jag älskar den här perioden på året!

Nu har jag äntligen köpt den! Läckbergs böcker ger mig STORA sömnproblem för jag kan inte lägga dem ifrån mig....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback