Shopping-runda på en regnig dag

Hade svintråkigt allihop på förmiddagen så vi bestämde oss för att ta en tur till shopping-centret i Töcksfors. Tänkte kolla efter kläder till bröllopet som jag och Peter ska på om två veckor.
Hittade naturligtvis ingenting som passade som föll mig i smaken. Det ska ju ändå vara ganska stiligt till ett bröllop tycker jag. Däremot hittade jag flera fina vardagskläder på Vero Moda t ex en jeansklänning som var skitsnygg, men naturligtvis fanns allt i max storlek 40. Det är nästan stört omöjligt att få tag på snygga kläder för sådana som mig som drar en 42:a eller till och med ibland en 44:a. Jajaja jag vet att jag borde gå ner i vikt, men ärligt talat så ska man kunna köpa snygga kläder ändå. Det blir nästan ännu viktigare när du har några extra kilo att dölja att kunna känna sig propert klädd.
HM har ju "Big is beautiful" men de kläderna tycker jag är hiskeliga!!! Det är som om ingen orkar designa till storväxta människor. Det kan ju i ärlighetens namn inte vara så svårt!


Den här snygga topen köpte jag på Kapp Ahl. Storlek 40/42

Däremot blev jag glatt överraskad när jag klev in på Kapp Ahl när jag var i Göteborg förra helgen. Hittade massvis med snygga kläder i min storlek som passade perfekt. Till min stora förvåning såg jag på lapparna att det stod storlek medium. Hmmmm....strange....Jag har INTE medium snarare large men å andra sidan så passar inte ens XL i vissa affärer. Sånt där kan man bli tokig på!


Angelina testar nya kanan....


Det blev alltså inga kläder till mig men barnen blev desto nöjdare. Angelina fick en rutschkana som för tillfället står placerad i vardgasrummet och har snabbt blivit en stor favorit. Stefan fick nya bey-blades.
Köpte en fotbollströja också till Angelina men den var inte lika poppis....Kan inte förstå....


Beyblade-bana

Heja Zlatan!

Har tränat lite till på aerobicpasset och försökt bena ut hur man ska lära ut det. Den saken är allra knepigast, men det brukar oftast lösa sig ganska naturligt. Kruxet är att få plats här hemma. Man måste ha ganska stor plats för att kunna ta ut stegen ordentligt.

Var ordentlig och drog ut alla tekniska prylar innan vi for hemifrån. Tur det för åskan hade varit riktigt nära sa Lotta när jag ringde henne förut. Det dundrade ordentligt när vi for ifrån Töcksfors, men då hade det redan varit i Årjäng. Stefan drog en lättnadens suck för han är livrädd för åska.

Nu ska jag nog träna lite till och sedan blir det nog fotboll i vanlig ordning....


Kan man ha den här klänningen på bröllop? Har bara använt den en enda gång och jag tycker i alla fall att den är läcker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback