Smink överallt....



Satt nyss och laddade in lite bilder till bloggen och reagerade plötsligt över att Angelina hade varit tyst en längre tid. Fick onda aningar och mycket riktigt...den lille busungen hade tagit sig in i toaskåpet och hittat Stefans teatersmink. Resten kan ni ju räkna ut själva.

Har blivit dåligt med bloggande under helgen. Dels för att min sambo har ockuperat datorn och dels för att Angelina har VÄGRAT att somna i skälig tid. Det har väl i och för sig inte hänt så särskilt mycket heller. Lördag jobbade jag och var inte hemma förrän fem. Kvällen ägnades åt fotboll. Glenn och Andrea kom hit och vi kollade på matchen. Efteråt grillade vi och dövade besvikelsen med mat.
Kvällen avslutades med att vi såg "Arn"-filmen. Den var bra tycker jag men den slår inte böckerna som jag fullkomligt älskade. Snyggt och proffsigt gjord var den i alla fall och det märks att man har plöjt ner många miljoner i projektet.

Angelina har lärt sig en ny grej...

Igår hade jag en riktig latdag. Kände inte för att göra någonting alls. Satte ihop areobicpasset och tränade i ungefär en timme. Svettigt men kul! Ska bli riktigt riktigt roligt till torsdagen. Sedan fick jag för mig att vara hurtig så jag och Angelina tog vagnen och började gå upp mot Årjäng för att handla. Vi hann cirka 200 meter sen öppnade sig himlen och ner kommer en hagelskur. Inte så skönt när man har T-shirt på sig. Angelina klarade sig fint eftersom hon har regnskydd. Mig blev det lite värre med. Jag var totalt genom-sur! Det är då man bannar sig själv för att vara obotlig optimist som aldrig har med sig vare sig extra tröja eller regnkläder. Jag äger faktiskt inte ens ett regnställ....Det är då man får intala sig själv "det är bara lite vatten".
När vi kom hem var jag hursomhelst genomfrusen och Angelina var trött. Medan hon sov i två och en halv timme så läste jag det spännande slutet av "Tyskungen". Skönt att för en gångs skull ha tid att lägga sig ner och vila en stund på dagen. Det är inte ofta det händer....
Vaddå? Får inte jag vara här?



På kvällen åkte vi upp till Glenn och Andrea för att kolla in hur det går för vår lilla kattunge. De hade växt jättemycket sen sist och var hur söta som helst. Angelina provade den ofödda bäbisens vagn och det var tydligen jättekul för hon ville absolut inte lämna den.


Vår utvalda kattunge som ännu inte är namngiven

Kattungen med brorsan

Slötittade lite på Turkiet- Tjeckien och följde mest det dramatiska slutet. Blev lite förvånad när man efter matchen fick se hur det såg ut utanför TV4:as studio. Rena EM-guldhysterin! Det måste bo oerhört många turkar i Stockholm!!! Roligt för dem var det i alla fall....mindre kul för Tjeckien....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback