Svenska fotbollsfruar....

Helena Seger

Magdelena och Henke Larsson

Oksana Andersson


Läste nyss en lite smårolig artikel i Aftonbladet. Man hade besökt hotellet där de svenska spelarfruarna har bott hittills under EM. Hotellpersonalen var tydligen lyriska över de trevliga och snygga tjejerna. De tyckte att Zlatans tjej Helena var jättesnygg och dreglade tydligen även över Chippens tjej Oksana.

Oksana hade för övrigt sprungit omkring i en T-shirt som det stod Wilhelmsson på. Är det fruktansvärt patetiskt eller gulligt? Har inte bestämt mig än...Onödigt vetande i alla fall... Det roligaste kom när hotellpersonalen konstaterade att "fruarna inte alls var diviga utan som vanliga människor". Vanliga människor!!! tänker jag. Vad skulle de annars vara. De flesta av dem är ju totalt okända och råkar bara ha män som spelar mer eller mindre bra fotboll. Varför skulle inte de vara vanliga???
Det stod förvisso att spelarfruarna fick skriva en hel del autografer på hotellet. Lite strange eller hur??? Jag är ganska insatt i fotboll men skulle knappast känna igen någon utom möjligtvis just Helena och Oksana....
Konstig värld vi lever....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback