Fotbollsfebern stiger!



Hela den här EM-grejen har gjort att jag som vanligt blir såååå sugen på att spela fotboll själv. Kommer nog aldrig att "komma över" fotbollen helt. Ibland saknar jag det så jag kan dö!
Jag slutade för fem år sedan av en rad olika anledningar. 1. Kroppen började ta för mycket stryk. 2. Jag hade inte tid att träna tillräckligt och började därför få svårt att hålla jämna steg med de yngre förmågorna och bänken är ingenting för mig. 3. Jag spydde och fick huvudvärk efter varje match och träning.
Goda skäl om något att sluta, men ändå längtar jag efter att få gå ut på planen med laget och spela en riktig match. Det är något väldigt speciellt med lagsporter. Visst är det mycket tjafs ibland men oftast har man bara kul ihop.

Något som jag blir väldigt irriterad över är när folk säger "men är inte han/hon för gammal för att hålla på med sånt där"??. Vaddå för gammal? Hur kan man bli för gammal för att motionera och att ha kul?? Du slutar ju inte att ta promenader för att du har nått en viss ålder. Klart man kan spela fotboll eller vilken sport som helst så länge du bara orkar och vill.

På måndagar tränar ett gäng "gamla" fotbollstjejer bara för att ha kul. De har frågat mig om jag vill vara med men jag har inte fått tummen ur än. Har dock börjat leta efter mina fotbollskor men jag hittar dem inte. Har säkert slängt dem....Attans! Får väl i värsta fall spela i gympadojorna. Det går det med bara det inte regnar....

Idag har jag jobbat och det var heldött. Stefan var själv hemma så han kom upp en stund för han hade tråkigt.
Hämtade en glad Angelina på dagis. Hon hade sovit jättelänge så hon var pigg som en mört.
Passade på att gå ut på eftermiddagen eftersom det var ganska fínt väder. Spelade lite boll med Stefan och Angelina blev överlycklig när Jonna kom över....

Söta tjejer på traktorn

Stefan har också fått en ny kompis. Grannens pojk som bor i Småland med sin mamma i vanliga fall ska vara här ända till augusti. Han och Stefan är lika gamla och delar även en hel del intressen visade det sig ganska snabbt. De har spenderat hela eftermiddagen och kvällen tillsammans. Skulle tro att de kommer få en rolig sommar tillsammans...Mer perfekt kan det inte bli!

Själv så har jag som vanligt tittat på fotboll. Valde Italien-Frankrike-matchen. Angelina ville inte somna idag heller så hon tittade lite också. Hon envisas med att säga: "Hocki" och peka på TV:n. Jag försöker lära henne att det heter fotboll, men hon säger fortfarande "hocki" och skrattar. Tror hon gör det på jävelskap faktiskt för hon kan säga fotboll.

Angelina med sin obligatoriska jordgubbs-skål


Jag har äntligen fått Angelina att äta en smörgås med bröd och allt. Jag lade bara på en skiva cheddar så slank det ner!

Nu är det strax dags för sängen. Ledig dag imorgon. Yippeee!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback