A magic night

image71

I fredags var det dags för firmafest och Joe Labero i Löfbergs Lila.
Jag hade ju naturligtvis inget användbart att ta på mig så jag fick i panik åka till Töcksfors för att köpa kläder. Lättare sagt än gjort. Var inne på Zavanna och grabbade tag i hela sju olika tunikor och klänningar. Eftersom jag är så jäkla kräsen så höll jag på att bli utan. Någon var skev i tyget, någon var för stor, någon var för kort osv. Till slut snappade jag åt mig en klänning i glansigt tyg och färgglada mönster trots att den fick mig att se tjockare ut. Det ni!

Vid halv sex anlände vi till ett minst sagt blåsigt och kylslaget Karlstad. Det var bara att slå sig ner och inta förrätten som bestod av gravad lax och kavring (tror jag) med pepparrotsvisp. Allt var himmelskt gott. Jag till och med gillade laxen! Jag som hatar lax i vanliga fall. Varmrätten var inte dum den heller med kyckling och potatiskaka. Bäst var dock den färska sparrisen.
Halv åtta var det dags för Joe Labero att äntra scenen och vilket ös det blev! Visserligen var denna showen mer avskalad än den jag såg på Rondo, men fascinerande ändå. Vissa saker kan man nästan gissa hur det går men oftast sitter man bara stumt och gapar av förvåning.
Ungefär mitt i showen säger Joe: "Har vi några ifrån Café Broms här ikväll?" Alla, utom M., satt som förstenade och sa ingenting. M. däremot hojtade ett högljutt JAAA. Min första tanke var: "Åneeej vad ska vi göra nu?". Vi slapp i alla fall att gå upp på scenen.
M. däremot fick komma upp och bli bortrollad i en gigantisk bur tillsammans med tolv andra. Hon hade kungligt kul...

image72
Nästan hela gänget från Bröms

Vid tio var festen över och när alla andra rusade ut för att hämta sina jackor så hittade jag, Tommy och Peter två oöppnade öl. Vi hade lite efterfest tills personalen tände ljuset och sjasade ut oss.

Slutbetyget blir en 8:a av 10 möjliga. Joe Labero är förutom en otroligt bra illusionist, en svårslagen entertainer och dessutom otroligt charmig. Showen i Göteborg var dock snäppet vassare tycker jag.

Bäst: Showen, sparrisen och Baileys efter maten
Sämst: att klantarslet Terése hade glömt att ladda batterierna till kameran så jag fick inga bra bilder

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback