Det ska vara en Hero i år...

Ja då var då Melodifestivalen över för den här gången. Efter alla skrällar i delfinalerna så tycker jag att det blev helt skrällfritt i finalen. Alla som hamnade topp fem hade jag räknat ut på förhand.

Hero är riktigt bra och sätter sig fort, men jag tycker Charlotte Perelli är så oerhört TRÅKIG att se på när hon vinglar fram i sina höga klackar och klänning som gör att hon knappt kan röra sig. Det är lite skillnad mot t ex Linda Bengtzing som verkligen ger ALLT på scenen.

Jag gillar verkligen Linda. Jag blir glad bara av att se henne....Det kallas utstrålning.

För övrigt gillade jag Sanna Nielsen mest. Jag har älskat den där låten sedan första gången jag hörde den och hon gör den med en sådan inlevelse att det knottrar sig på armarna. Tror dock att Hero har en bättre chans i finalen.

Bäst hade det nog varit att skicka "Kebablåten" misstänker jag.

Jag hade mina onda aningar att Christer Sjögren skulle få otroligt många tittar-röster, men som tur var hade en stor del av Sveriges befolkning lite förnuft kvar. Hans låt kan vara en av de mest pinsamma låtar jag någonsin hört. Jag är totalt allergisk mot den.

Björn var som vanligt hur söt och bra som helst. Tror han fick det största jublet av alla igår.

Min svägerska tyckte att bröderna Brothers i rött var katastrofala, men jag vidhåller att låten är både uppfriskande och catchy. Go Rongedahl go!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback