I behov av skönhet...

Tog mig en grundlig titt på mitt hus idag. Inte så uppmuntrande direkt. Fönster som ör så oputsade att man en solig dag knappt ser igenom dem. Fläckar full hela golvet. Tvätt överallt. Papper överallt. Disk som ska ur maskinen. Gamla blommor som ska kastat. Blommor som ska vattnas. Tusen smågrejer i skålar som egentligen kan kastas. Gammal mat i kylskåpet som ligger och ruttnar. Listan kan göras hur lång som helst.

Just nu känns det som om allt stiger mig upp över öronen. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Får i alla fall försöka börja påsk-städa imorgon när jag har en dag ledigt. Har jag tur så kanske jag är färdig till nästa helg. Första prioritet blir att köpa blommor. Jag har snart inte en enda levande växt kvar i mitt hus. Bara en massa blomkrukor som gapar tomma. Det ska ju tilläggas att jag är fullkomligt okapabel till att hålla växter levande. Antingen vattnar jag ihjäl dem eller oxå vattnar jag dem inte alls. Just nu drömmer jag bara om en massa vackra blommor i sprakande vårfärger som pryder mitt hem lite varstans. Det kan ju inte vara så svårt att fixa.

image47
Vanlig syn i mina fönster

Så planen för imorgon är att jag och Angelina ska ha en röjardag och kasta en massa saker, panta flaskor och köra skräp till återvinnings-stationen. Låter som en jätterolig ledig dag. Eller hur?

Massa fina saker ur mammmas affär som jag vill ha
image48

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback