It´s just another manic monday...

Jag tar till en gammal Bangles-dänga när jag ska sätta ord på den här dagen. Den har varit helt hysterisk ifrån början till slut.
Efter en hård helg med aerobic-utbildning i Karlstad så skulle man helst vilja sova till elva...minst. Men det går ju inte när man har småbarn. Det är upp klockan sju ( om man har tur) alla dagar.

Angelina var på sitt allra värsta röjarhumör idag. Antagligen berodde det på att jag var tvungen att fixa en massa saker inför årsmötet som jag egentligen skulle ha gjort för flera veckor sedan. Försökte skriva färdigt verksamhetsberättelsen (inte mitt jobb) medans Angelina gång på gång kastade sig över tangentbordet, upp på skrivbordet, tog av telefonluren, doppade handen i en kaffekopp som stått där i två dagar och till slut rev ner hela
bildskärmen.


.

image45
Angelina har lyckats få tag på en semla (bilden är från i fredags)



Lyckades till slut locka bort henne med hjälp av lite kritor och papper. Hon knallade lydigt iväg och det blev tyst en stund. RITSCH...hör jag från köket. Angelina har rivit sönder en bok som för övrigt inte är min. Tejpa den. Tar bort den och sedan tillbaka till skrivandet.  PLASK! Rusar till toan och där står Angelina och plaskar med hjärtans lust i toan! Grrrrr....

Till slut så gav jag upp och fick med den busiga ungen ut istället. Köpte en present till H. som tack för revisionen och plockade upp bokföringen. Klarade oss helskinnade i år igen tack och lov.

Tog en snabb-fika med ostfralla och festis på cafét med morsan och Gert. Angelina lyckades som vanligt trycka ut halva festisen över sig. Fortsatte till Konsum där hon till slut somnade.....

Skyndade mig hem och skrev färdigt verksamhetsberättelsen, resultatrapporten och budgeten. Hann precis innan Stefan kom hem och Angelina vaknade.

Fortsatte eftermiddagen i samma tempo. Ringde en massa nödvändiga samtal. Massa folk ringde mig och hux flux var det dags för årsmöte.

Lyckades få ihop en styrelse i år igen men vi fick verkligen tjata på C. för att han skulle sitta ett år till som ordförande.

Nu på kvällskvisten fick jag för mig att frostat av frysen som är så täckt av is att det kommer antagligen ta flera dagar. Man behöver ju inte undra varför elräkningen är så hög i detta huset! Skönt att få det gjort i alla fall så man får plats med lite grejer.

image46
Kylskåp på avfrostning. Tur att duschen är nära!


Nu tror jag att jag ska falla i någon slags koma tills klockan sex imorgon när allt börjar om igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback