Allmänt trött på tillvaron....

image228

Just nu så känns allt ungefär lika roligt som att springa uppför en brant backe i motvind. Jag har minst lika ont i halsen idag som igår.  Jag som hade hoppats på i alla fall någon förbättring, men nejdå. Har fortfarande ingen matlust och vill helst bara krypa ner under täcket och sova. Anti allting.

Känner inte för att laga någon mat idag heller så det får nog bli en tur till Götes. Det är helt otroligt! Jag orkar inte ens uppbåda krafter att laga mat! Skäms lite men va fan, barnen dör inte av lite färdigmat någon gång heller....

Fick sätta på luftvärmepumpen för första gången på en månad. Det är verkligen surt väder idag. Skulle köra Stefan till golfträningen på förmiddagen men när vi kom ut till Sellre så snöade det och det var inte Stefan liksom klädd för. Vi vände och for hem.
image229

Peter hade sedan tidigare lovat att vara ljudtekniker åt Idde Schulz och Anna Stadling idag så honom kommer man väl knappt se något på hela dagen. Det gör det hela lite värre också eftersom man inte bara kan gå och lägga sig när man inte orkar mer. Jag vet att jag är en riktig gnällspik och bara tycker synd om mig själv just nu men jag höll ärligt talat på att spy när jag tog en titt i halsen för några minuter sedan. Det såg inte bra ut alls.

Jag och Stefan får prova nya Buzz-spelet så får vi se om det kan muntra upp mig. Ska nog åka och köpa lite glass också. Det är i stort sett det enda jag kan tänka mig att äta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback