Färdigdeklarerat!

Nu är det äntligen fixat! Deklarationen är inlämnad och förhoppningsvis korrekt. Eftersom jag deklarerar på Internet så hade jag lite ångest imorse innan jag fick se att mitt Bank-ID fungerade. Ibland när Peter är i datorn och rotar så gör det inte det, men idag fungerade allt felfritt....

image191

Har varit ganska lat idag men ändå på något konstigt sätt fått mycket uträttat. Angelina somnade tidigt idag så jag hann med litegrann under tiden. När hon vaknade gick vi ut på promenad. Köpte present till Andrea och betalade min skuld till morsan.

Stefan ringde och hade gått hem ifrån skolan igen. Han sa att några klasskamrater hade retats. Lät inte som hela sanningen och därför blev jag rätt så arg på honom. Sa åt honom för femtioelfte gången att han absolut INTE får gå hem bara för att det blir lite jobbigt. Typiskt nog befann jag mig uppe i Årjäng annars hade jag släpat med honom raka vägen tillbaka. Försökte förklara att man inte löser några problem genom att fly ifrån dem. Någon gång måste också han lära sig att hantera konflikter.
När jag kom hem tog jag ett ordentligt samtal med honom och sa att jag hädanefter kommer att betrakta det som skolk när han går hem sådär vilket automatiskt innebär att han får utegångsförbud hela dagen. Han måste få se att hans beteende ger konsekvenser också. Som motvikt lovade jag att vi ska börja med riktig veckopeng från och med den här veckan så han har något att jobba för. Vi får se om det hjälper.

image192

Mötet idag gick verkligen fort och bra fastän vi hade många frågor på tapeten. Schemat inför hösten ser intressant ut och jag tror att alla fick de tider som de ville ha. Jag får dock flytta fram cirkelträningen en halvtimme men jag hoppas att det blir OK. Det blir förhoppningsvis lite flera pass under hösten än vi har haft den här terminen. Hoppas bara att detta leder till att det blir färre deltagare på passen utan lockar fler att träna med ett lite mer varierat utbud.
image193

Åkte direkt från mötet och upp till Andrea för att gratulera henne. Morsan hade tagit med Angelina hem och nattat henne så jag kunde sitta i lugn och ro och käka jättegod tårta. Vilken lyx! Känns som om jag äter tårta varje dag just nu och det är ju inte så bra....
image194

Har suttit och kollat däck på nätet. Mina gamla sommardäck är helt utslitna och jag behöver verkligen nya. Vågade dock inte beställa några förrän jag har pratat med Peter. Är lite rädd att det ska bli fel och det vill man ju inte med sådana dyra saker.

Nu är det läggdags efter en intensiv dag. Ska jobba imorgon och sedan iväg till Sellre på Stefans golfupptakt.

Bäst idag: Vårt effektiva möte samt Andreas underbart goda Pinocchio-tårta!
Sämst idag: Att Stefan gick hem ifrån skolan-det måste få ett slut
Kul sak: Läste att golftävlingen till lördagen ska startas från 10:onde tee. Ska bli intressant....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback