Inställd operation

Glömde att skriva igår att min halsmandeloperation blir inställd på grund av vårdstrejken. Var ganska väntat men jag känner mig ändå besviken. Är det inte lite ironiskt att man först drar sig i 20 år för att göra en operation och sedan när man väl har bestämt sig så går det inte? Egentligen var det lite tur för J. åker utomlands nästa vecka så Peter är ensam på jobbet. Vet inte hur det skulle ha ordnat sig annars. Säger bara: Karlar har ingen framförhållning alls....

Jag ska väl kanske inte säga något som inte ens har sommardäck. Nu är de i alla fall beställda. Aluminiumfälgar samt Goodyear-däck. Nu ska den lilla röda faran hottas upp rejält vill jag lova.

Hittills har jag och Angelina varit ute hela dagen. Har plnaterat lite frön som vi hoppas ska ta sig. Någonting borde det bli i alla fall tycker jag. Inte så lätt att få något gjort med lillan med sig för hon är borta på två sekunder. Hon sitter aldrig still! Får nog bli mycket kvällsarbete i trädgården under sommaren.

Morfar kom och hälsade på en stund på förmiddagen. Han hade ramlat och gjort sig illa i foten så han haltade rätt rejält.

Tog en tur upp till cafét och åt lite mjukglass. Det var riktigt gott i värmen. På hemvägen somnade Angelina men vaknade redan efter en kvart. Tror att jag hade satt på henne för mycket kläder. Nu har jag i alla fall klätt av henne så hon ligger i bara blöjan i sängen. Hoppas att hon somnar om för hon är riktigt trött.

Själv ska jag ut och försöka hänga upp tvätten. Efteråt blir det matlagning och sedan ska jag ut och spela damgolftävling i eftermiddag. Glenn min ängel till bror har lovat att passa Angelina en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback