Måndag igen...

...och jag har inte den minsta arbetslust. Känns som om jag har tusen saker att greja med hemma som måste bli färdiga. Ska dessutom på Baristakurs ikväll så idag blir det inte mycket gjort. Ska i och för sig bli roligt men det blir också väldigt stressigt eftersom jag jobbar till tre och ska hämta Angelina på dagis samt byta om. Lotta får passa Angelina först tills mamma slutar jobba. Lite omständigt blir det.

Angelina var så trött så trött imorse men när hon väl kom upp så var hon sprallig och glad som en lärka. Tänk om man hade ens hälften av den energin!

Igår införskaffade jag lite blommor på Moas och planterade i krukorna. Blev fint, men som vanligt skulle det behövas lika mycket till. Blommor kan man verkligen bli ruinerad på. Köpte en platgräsklippare till Angelina som blev omåttligt populär så hon var fullt sysselsatt när jag planterade.

Tog en promenad runt Strand och hoppade in och pratade med J. och U. en stund. Angelina somnade gott i vagnen....

På kvällen åkte vi upp till morsan och gratulerade på Mors Dag. Vi fick grillad korv och åt Silviatårta. Gott gott.
Även jag blev gratulerad på Mors Dag igår. För det första fick jag en välbehövlig sovmorron och masade mig inte upp förrän vid tio. Då kom Angelina springades med en stor blombukett och var hur söt som helst. Peter och hon hade också fixat frukost så det var bara att sätta sig vid dukat bord. Så skulle alla morgnar vara tycker jag.

Måste bara kommentera Eurovisionsdebaclet också. SUCK! Antingen är det vi i Sverige som har världens sämsta musiksmak eller också är det resten av Europa som är helt bakom. Det fanns inte 17 låtar i det startfältet som var bättre än Charlotte det vet jag i alla fall. Jag gillade Norges låt och den hamnade välförtjänt högt upp. Ukraina, Ryssland och Grekland var OK men inte mer. Ryssen hörde man ju inte ens vad han sjöng. Det tog halva låten innan jag fattade att han sjöng på engelska. Säger en del om hans uttal. Nej jag tycker att de ska göra som i Sverige och införa jurygrupper också för att väga upp det lite. Spaniens låt var så bedrövligt dålig att jag blev arg! Charlotte var i alla fall hur duktig som helst och kan inte lastas för fiaskot tycker jag.
Roligast som vanligt var Kristian Luuks kommentarer samt Björn Gustafsson som var hysteriskt kul även om resten av Europa antagligen inte fattade ett smack.....som vanligt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback