Premiärtur med båten...

image269
...blev det igår kväll efter jobbet. Härligt, härligt! Vädret var ju fullkomligt underbart hela kvällen. Åkte ut till båtholmen där det redan var ett gäng som vi kände. Angelina var faktiskt lite bekymrad och klamrade sig oroligt fast vid mig. Flytvästen hatar hon också även om den passar betydligt bättre i år. Skulle nog tro att hon vänjer sig fort bara hon har fått åka några gånger. Vi får verkligen hoppas det i alla fall...
När vi väl var framme hade hon i alla fall kungligt roligt. Det finns en liten sandstrand där och där parkerade Angelina och började kasta blöt sand. Tog inte så lång stund så var hela hon ganska nedsölad. Till slut så satte hon sig sonika rakt ner i vattnet med blöja och allt. Att vattnet hade temperatur på max 16 grader struntade hon högaktningsfullt i. Som tur var hade U. handdukar med sig som vi fick låna.
Grillade lite korv och sedan åkte vi hem igen lagom tills solen gick ner.
Naturligtvis hade jag inga laddade batterier till kameran så några bilder blir det inte.

Nu sitter jag här och laddar för ännu en arbetsdag. Igår var det fantastiskt mycket folk och jag är ganska trött känner jag. Blir lite jobbigt när det är varmt också. Man blir lite mera sliten. Blir det lika mycket idag så får jag och Bittan att göra det är då säkert.

Idag har Peter spelning i Gustavfors så jag är helt home alone ikväll. Får nog försöka tvätta bilen för den ser förjävlig ut. Nu har ju mina nya däck äntligen kommit och det ser rätt dumt ut att fälgarna skiner och resten av bilen är täckt av frömjöl. Min lilla pärla blev faktiskt ganska tuff tycker jag.

Stefan har det i alla fall bra på semestern. Peter hade SMS.at med dem igår och han badade och red på kameler. Skönt för vår lilla pöjk att ta igen sig (hrm det gör han väl kanske inte men) och få tänka på något annat ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback