Små vita prickar...

image215
...har jag i min hals. Har med högsta sannolikhet halsfluss! Tjohej va roligt!!!! Kollade halsen med ficklampa imorse eftersom jag hade så ont när jag vaknade och då såg jag inget skumt. Däremot på eftermiddagen så fick jag se dem där. Först en, sen två, sen tre sen fyra...ja ni fattar....

Det förklarar varför jag fick kramp i benen på golftävlingen i lördags i 25 graders värme och varför jag fick så jäkla ont i musklerna igår efter promenaden. Nu blir det bara att ringa till sjukhuset imorgon igen.

Tog med Stefan dit idag och de trodde inte att han hade svinkoppor. Så länge som såren inte vätskade så var det ingen fara. Åkte ändå upp till Anna och fick en kräm som ska smörjas på. Om jag har streptokocker så är det inte helt långsökt att tro att Stefan verkligen har svinkoppor. Här tar vi det säkra före det osäkra. Jag vill verkligen inte ha en tremånaders-period till när den ene är sjukare än den andre.

Efter vårt sjukhusbesök så var jag helt slut och både jag och Angelina sov i en och en halv timme. Orkade knappt prata när jag vaknade och det var då jag upptäckte prickarna.

Mamma som skulle passa Angelina när jag klippte mig var förståeligt ganska motvillig till en början att ha henne där ifall hon också är smittad, men hon gav med sig.

Stoppade i mig en Ipren för att överhuvudtaget orka åka iväg till frissan. Det hjälpte dock ganska omgående. Blev jättenöjd med både frisyren och färgen moch nu känner jag mig nästan som en ny människa. Jag lider verkligen när jag blir för långhårig och jag tror inte jag har klippt mig på cirka 15 veckor. Mitt hår är så himla tjockt så jag blir svett i det fastän jag har kort frisyr. Känns inte så fräscht.

image216
Nöjd över min nya hair-cut


Stefan var ute i cirka en kvart och var med på vatten-krig och under den tiden lyckades han skrapa upp i stort sett hela benet. Klantigare unge finns det nog inte. Han skulle nog kunna slå sig i ett vadderat rum.

Passade på att äta innan effekten av Ipren-tabletten hade avtagit. Känner att jag börjar få svårare att svälja igen. Ögonen har varit bättre idag men å andra sidan har jag inte orkat gå ut värst mycket.

image217
Stefans skrubbade ben


Har kollat på DH och nu ska jag ta itu med bokföring. Känner att jag ligger lite efter med allt just nu så jag får skärpa till mig lite. Går ganska fort när man väl börjar.

Henke Larsson till EM var väl ändå en ganska stor skräll. Trodde inte att han skulle ändra sig två gånger, men han är lite oberäknelig Henke. Hursomhelst så är han alltid en tillgång i ett svenskt landslag.

Väntar på Sveriges kvartsfinal mot Tjeckien imorgon. Ska bli riktigt roligt att se. Hoppas jag. Tänk vad en super-målis som Henke kan göra för ett lag.
Före VM trodde jag som alla andra att Sverige skulle förlora i stort sett varenda match men efter att ha sett matchen mot Ryssland så blev jag imponerad. Det är ju till stor del ingen direkt namnkunnig uppställning Tre Kronor har men jag misstänker att Bengt-Åke Gustavsson är ett geni i båset. Det var ju i stort sett samma sak ifjol. Inga stjärnor men Tre Kronor struntade i det och vann guld i alla fall.

Bäst idag: Att svett-håret äntligen är borta!
Sämst idag: Prickarna i halsen förstås. Vilket elände.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vill bara säga tack till dig underbara dotter som bosatt dig så nära mig, och att du ger mig förtroendet att ha Angelina så ofta. Får återigen uppleva den härliga känslan som fanns när du och din bror var små. Det var de bästa åren i mitt liv så ta vara på dem och njut. Hoppas du får hjälp med halsen idag så du slipper ha så ont Kram

2008-05-14 @ 09:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback