Stort klipp och skoinköp....

Mycket busy day idag. Jag är faktiskt lite mör eftersom jag inte har så värst mycket tempo i kroppen efter min sängliggar-helg.

Ganska högljutt blev det stundtals på jobbet idag bär P. började att såga sig igenom murväggen ut mot gången. En norsk dam blev uppriktigt sur och tog sin man under armen och gick. Då hade jag redan satt en smörgås på värmning åt dem så gissa om jag blev snopen! De allra flesta stod dock ut med oväsendet och var väldigt nyfikna på vad som skulle ske. Det går över förväntan att jobba i all röra. Fördelen blir att det aldrig är långt till grejerna man ska ha för vi har trängt ihop det mesta på liten yta. Det kommer bli kanon tror jag när det är klart. Skönt att allt är på G i alla fall.
A-M. trodde jag var ute efter att ha ihjäl henne idag för först tacklade jag henne in i mjukglass-maskinen och sedan lyckades jag nästan tappa en kniv i huvudet på henne. Allt var väldigt oskyldigt och klumpigt gjort av mig förstås. Fumlig jag? Näe inte alls....

Fick onödigt bråttom efter jobbet eftersom jag stod kvar och tjötade med Bittan alldeles för länge. Fick i ilfart hämta både Stefan och Angelina och direkt till frisören. Stefan blev kanonbra! Det tyckte han själv också även om han envisas med att säga att han saknar det långa stripiga håret. Angelina blev också lite friserad men bara lite i topparna.
image240

image241
Dagens Halleluja-moment: Stefans långa hår är äntligen väck!

Efteråt firade vi det stora klippet med glass och sedan drog vi vidare till den nyöppnade skoaffären. Var på jakt efter sandaler till Angelina och hittade strax ett par jättesöta Pippi-sandaler som passade perfekt. Angelina ville nog hellre ha gympadojorna som blinkade men det fick hon inte. Eftersom jag likt en gniden gammal tant hade klippt ut en rabattkupong i tidningen så fick jag skorna för fyndpriset 180:-. Halva priset. Är mer än nöjd.

image242

Väl hemma så hade jag lässtund med Angelina. Radade upp en hög med böcker som hon systematiskt gick igenom. När varje bok var slut så sade hon: "Tut" och så lade hon undan boken prydligt bredvid sig. Till sist kom vi till favvo-boken om Prinsessan. Boken handlar om hur ohyfsad Prinsessan är och sens moralen är att hon ska lära sig att säga "tack" och "får jag be att få..." I boken skriker Prinsessan "JAG VILL HA MIN MAT" och när hon gör det så betonar jag alltid orden noga och höjer rösten. Detta har Angelina snappat upp så när hon satt med boken så hör jag Angelina säga med hög och bestämd röst: "VILL HA MIN MAT"! Det lät så kul att jag kiknade av skratt.....
Sedan lade jag henne försent så hon hann att bli övertrött och därför har hon klättrat omkring på mig och Stefan när vi försökte att se på Desperate Housewives. Inte helt idealiskt.

image243
Bus-barnen på Blomstervägen

Fick via Stefans kompis nys om en sida på nätet som heter Glosboken.se. Där kan man lägga in glosor och öva på dem på ett ganska smart sätt. Detta tyckte ju Stefan var kul förstås så vi testade med engelskan. Gick jättebra så det ska vi köra på i fortsättningen.

En kul grej som jag läste i tidningen idag. Zlatan avbröt sitt guldfirande för att göra en intervju med René Nyberg. Ni vet hon som har det hysteriskt gapiga Sing A Long-programmet på Trean. Zlatan valde inte Robert Laul, Erik NIva, Simon Bank, Ekwall, Jidhe eller någon annan kreddig fotbollsreporter. Han valde RENÉ NYBERG! Känns fruktansvärt typiskt Zlatan och ganska skojigt!

Något som inte är lika skojigt är att den här texten ni ser har jag skrivit två gånger eftersom jag blev utloggad när jag skulle spara första gången. Detta händer med jämna mellanrum på Blogg.se och det är mer än lovligt störande!

Till sist: Peter ringde och tipsade om att han var med på en bild på arjang.nu  ifrån konserten i lördags och att han såg hemsk ut. Eftersom det var lite svårt att finna just den bilden så lägger jag upp den här också. Och ja Peter, jag skrattade byxorna av mig.....hahahahahahahahah...hohohohoho...ojdå nu kanske det blir skilsmässa.....

image244
Min käre sambo Peter längst till vänster.

Kommentarer
Postat av: Iréne

Hälsa Stefan att han blev jättesnygg när han klippte sig.Angelinas skor var söta tycker jag. Och så är jag impad att du hinner och orkar skriva så mycket varje dag

Kram mamma

2008-05-21 @ 15:58:46
Postat av: Tessan

Det är min avslappning att skriva...och det är mycket annat jag inte hinner med istället..haha

2008-05-21 @ 20:17:42
URL: http://flowerroad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback