Varför kollar man på skiten?

image250Har nyss genomlidit semifinal 2 av Eurovision Song Contest. Vet egentligen inte varför jag tittar för 95% är fullkomligt olidligt för alla som inte är helt tondöva.
Jag har så länge jag kan minnas varit en schlagerfreak. De Melodifestivaler och Eurovision-finaler som jag har missat genom åren är lätträknade. Jag tror inte att det är musiken som drar mest utan showen. Alla konstiga kläder. Udda danser. Fula språk och på senare år även en stor portion av trams.

image251

Måste ändå säga att den där sjörövar-låten sätter sig på hjärnan. Alla svenska rescencenter har rynkat på näsan åt dem men är de så mycket värre än Rednex?? Nä skulle inte tro det. Dessutom är det ju svenskar som har skrivit låten. Hi-hi-ho! Håller med den svenska kommentatorn som sade att många kommer att dansa fulla till den under sommaren. Det är jag tämligen övertygad om.
image252

Tyckte inte att Perelli gjorde något rikigt bra framträdande. Hon var svajig på tonerna och det kändes så fruktansvärt stelt allting. Tjejen ifrån Ukraina hade bra mycket mera go i sig. Tror hon vinner på lördag. Den låten är väl i och för sig sådär. Shady lady. Fånig titel.
Tyckte dock att det var lite kul att programledaren nynnade på Hero när han presenterade resultatet....Det är en låt som fastnar lätt.

Lite konstigt var det att inte Schweiz gick vidare. Amy Diamond-låten var ju riktigt bra om inte den tvålfagre killen hade hållt ut på tonerna så konstigt.

Spanien ska vara jäkligt glada för att de är direktkvaliciferade....vilket skräp!

Jaja nog om detta nu. Heja Charlotte på lördag. Jag kommer att titta....

image253

I övrigt har det inte hänt så värst mycket. Har jobbat heldag och har haft det ganska så hektiskt. Märks att Mors Dag börjar närma sig.
Kunderna har inte varit på sitt bästa humör idag heller. Någon klagade på att vi hade liljekonvaljer på borden (hon var allergisk), någon på att dörren till hallen gnisslade och en annan frågade för 1000:e gången om Budapestlängden var från idag. Den sistnämnda kunden måste ha någon form av tvångstankar. Vi har sagt till henne varenda gång hon frågar att 1. för det mesta så säljer vi slut på Budapest 99% av alla dagar   2. Om vi mot förmodan verkligen har någon kvar så kastar vi den dagen efter för det gör vi med allt som innehåller grädde. ÄNDÅ MÅSTE HON FRÅGA VARENDA JÄKLA GÅNG! Sjukligt om du frågar mig. Till saken hör att hon heller aldrig har fått någon Budapestlängd som smakar dåligt för det har Bittan frågat henne.

Käkade lunch från nya restaurangen och det var OK. Gott med något annat än kyckling i alla fall.

Peter blev försenad från jobbet så Andrea fick hämta Angelina idag. När jag kom hem så var hon i extas och ville bara busa. Jag började sjunga "Lilla Snigel" för henne och då sjöng hon med "akta dig". Sen sa hon "akta dig" mest hela tiden. Snuttis!
image254

Stefan har varit pa bio och sett Indiana Jones. Han tyckte den var bra och vi fick hejda honom for att beratta hela storyn. Om ni undrar varfor prickarna ar borta sa ar det inte for att jag har fatt plotslig dyslexi eller nagot sant. Har  kommit pa nagon jakla installning pa tangentbordet som jag inte vet hur man fixar tillbaka.

Jag ska anda sluta nu for jag ar trott och det blir en lang dag imorgon. Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback