Vattenkrig och huvudvärk

Tja den här dagen fattar jag inte riktigt vart den tog vägen. Visst är det jobbigt när dagarna bara flyger iväg? Konstigt egentligen för jag har bara softat hela tiden. Noga med att inte ta ut mig i onödan innan jag blir helt bra.

Kom äntigen ut litegrann på förmiddagen mellan regnskurarna när jag och Angelina tog en promenad upp till "city". Angelina fick använda sin nya Hello-Kittykappa för första gången. Den är verkligen tuff tycker jag. Handlade lite och gick sedan till cafét där vi mötte mormor och Gert. Angelina fick äta massa räkor och naturligtvis glass. Hon blåvägrade däremot när mormor skulle ge henne äcklig glass med citron/lakritssmak. Hon smakade inte ens. Först när jag hämtade lite mjukglass med jordgybbsylt så gick det bra...Jojo hon vet vad hon vill den damen....

Angelina somnade på hemvägen och jag passade på att börja laga mat. Fick bli schnitzel med potatis och bearnaisesås idag eftersom ungarna är tokiga i det.
Stefan hade haft det bra i skolan och åt med god aptit. Angelina däremot vägrade så det var bara att spara maten till senare tillfälle.

image237
Vattenkrig i trädgården!

På eftermiddagen gick jag ner i källaren för att leta lite bland alla klädkartonger som jag fått av Jessica och Lotta. Tyckte det var konstigt att jag nästan inte hade hittat några kläder i storlek 86/92. Efter en stunds rotande så fann jag dem. En hel banankartong blev det med jättefina kläder så nu är det fullt i Angelinas garderob igen. Fatta vad bortskämd man blir när man får så mycket avlagda fina kläder! Det är guld värt!

image238
Fundersam Angelina äter äpple med snuttefilten i högsta hugg!

Har av någon anledning haft otroligt ont i huvudet idag så jag lade mig och vilade på sängen en stund och det hjälpte bra.

Ska nog gå och lägga mig tidigt idag så jag orkar med att jobba imorgon. Får läsa slutet på Shackleton-boken. Just nu händer det vansinnigt mycket spännande. Rekommenderas verkligen.

Zlatan avgjorde ensam serie A-finalen. Fatta vad stor han är! Jag läääängtar efter EM!

Jag har fått mystiskt långa naglar vilket är väldigt konstigt eftersom jag har ovanan att bita på dem. Har väl inte haft orken när jag har varit sjuk. Snart bryter jag väl av dem istället....

image239
Mycket gott på mackan! Mums mums!

Tack för idag! Hej hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback