Min lediga dag...

Har nyss nattat Angelina och nu blev jag så seg att jag knappt kan hålla ögonen öppna.
Har varit ledig idag men inte känt mig helt pigg.
På förmiddagen plockade jag grejer till förbannelse och hann faktiskt dammsuga innan Angelina hade plockat ut allt igen. Försöker även att kämpa mig igenom tvätthögen men problemet är att det inte torkar snabbt nog. Får hänga tvätt lite överallt. Städade även undan i tvättstugan där det såg ut som en bomb hade briserat.

Angelina kolllar in dammsugarslangen samtidigt som hon provar hattar...

Angelina var riktigt trött för hon hade somnat sent hos mormor igår. Eftersom Peter var hemma passade jag på att göra lite ärenden medans hon sov middag. Inte ofta man har lyxen att göra sådant helt ensam. Tog en tur till ÖB och hittade en hel del användbara saker och en del andra totalt onödiga grejer. Precis som det ska vara.


Köpte en låda med chokladtryfflar på ÖB som var snuskigt goda. Tillhör de där onödiga sakerna jag nämnde.

Nu på kvällskvisten har vi varit i Sellre och firat Noahs födelsedag. Det var fullt med barn där så Angelina hade att göra.


Angelina uppklädd i klänning inför kalaset. Tyvärr blev bilden väldigt suddig för hon vägrade stå still.


Födelsdagsbarnet inspekterar presenterna.


Undrar vad jag funderar på?


Angelina käkar korv för glatta livet i mormors knä. Hon åt som en häst hela kvällen. Ja Angelina alltså, inte mormor.


Fyrverkerier i tårtan ska det va!


Angelina med morbror Glennsan.

Som vanligt när man är på kalas hemma hos Jessica så är man proppmätt när man kommer därifrån. Både supergod smörgåstårta och en jättegod apelsinchokladkaka med grädde har jag stoppat i mig så nu får det bli vatten och bröd imorgon.

Har tydligen redan lyckats förstöra mitt minneskort till telefonen men av någon underlig anledning så fungerade det att ladda in bilderna jag tog idag. Får helt enkelt köpa ett nytt i morgon. Inte så kul direkt med tanke på att telefonen bara är en vecka gammal.

Ska försöka att somna före ett idag för imorgon blir det en del att göra. Utvecklingssamtal på dagis, Gustaf Adolf på jobbet och sedan ett styrelsemöte. Puh!

I övrigt:
Somnade från valvakan vid ett-tiden eftersom jag tyckte det var ganska tråkigt faktiskt. Allt tydde ju på att Obama skulle ta hem segern så jag somnade gött. Tror att han kommer att bli en utmärkt president och jag hoppas att han har modet att förändra en hel del. Men han har också ganska mycket förväntningar och press på sig att lyckas också. Man får väl innerligt hoppas på att ingen redneck får för sig att knäppa honom bara....

Jag måste byta min alarm-musik på mobilen. Nu har jag någon ljuvligt soft harpmusik så jag vaknar inte förrän den har stått på en bra stund. Får leta upp det mest hiskeliga ljud jag vet så att jag kommer upp på morgonen. Som ringsignal har jag dock "Viva la vida" och den får vara kvar tills det kommer någon bättre låt.

Tack för idag och gonatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback