Lilla Anna och Glassen....

Har precis lagt Angelina och Peter ligger i sovrummet och väntar på att bli killad på ryggen. Då sätter jag mig och bloggar och hoppas att han ska hinna somna innan jag är tillbaka...haha....

Angelina brukar få välja vilka böcker jag ska läsa för henne och idag valde hon bland annat Lilla Anna och Långa Farbrorn.
-Jaha ska vi läsa om Lilla Anna idag, frågade jag.
-Glass, sa Angelina.
? tänkte jag. Boken handlar om när Lilla Anna får överraskningsfrön av LÅnga Farbrorn och det är inte en enda glass med i boken.
När vi hade lagt oss ner och börjat läsa så upprepar Angelina sig.
-Glass, säger hon igen och pekar på Långa Farbrorn. Då går det upp ett litet ljus. På cafét har vi ju isglass som heter Långa Farbrorn och har en bild av honom på framsidan. Det är naturligtvis därifrån hon har fått det. Tänk vad barn snappar upp!

Stefan har varit i extas mest hela kvällen. Han fyller ju år i morgon och så är det pingis-KM. Vet inte riktigt vad som smälller högst men han packade hör och häpna sin egen ryggsäck frivilligt! Bara en sådan sak....
Det får bli lite firande till morgonen innan han åker för sedan ska han till Anna resten av helgen så vi får ha kalas på söndag kväll. Har precis packat in hans paket, ett PSP-spel med Simpsons som han ska få imorgon. Resten ska vi ju fixa under helgen....

I övrigt har det väl inte hänt så mycket intressanta saker idag. Har jobbat och inte hunnit med så mycket mer. Nu ska jag kojsa tänkte jag.

Dagens mest otursförföljda: Bittan Broms-tyckte faktiskt synd om henne idag.
Dagens argaste: Lotta som blev förbannad när backspegeln rök
Dagens mest uppiggande: Den hetsiga diskussionen med en viss person som jag verkligen avskyr.
Dagens goaste: Damen som jag körde ut tårta till idag. Hor go och snäll som helst!
Dagens kryss: Brynäs-Färjestad
Dagens smaskigaste: den nygjorda biskvin jag åt till efterätt på lunchen
Dagens kallaste: Mina händer när jag skrapade rutorna i cirka 15 minuter utan vantar i morse.
Dagens klant: Jag själv när jag upptäckte att handbromsen inte var i när jag skrapade rutorna och märkte att bilen rullade rakt mot grannens staket. Hann som tur var att dra i kryckan i grevens tid.
Dagens kvart i åtta-låt: Amy McDonald med "This is the life". Spelas nästan varenda dag på Värmlandsradion vid denna tidpunkt på morgonen.
Dagens loser: Bengt Höglind på Värmlandsradion är en riktigt usel radiopratare....
Dagens kram: Ska jag gå och ge min sambo nu på en gång....

Gonatt, glädjefnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback