Jag = bakelsen på Broms

Tänkte vara duktig och käka frukost för en gångs skull idag så jag var uppe med tuppen. Alltså halv sex. Då såg jag ut såhär:

Rätt så sleten och trött...och FUL!



Efter sminkning...marginellt bättre....


Lagom frukost i min smak....

Idag gick det betydligt bättre att lämna Angelina på dagis eftersom det var ordinarie personal. Däremot så smet Lizzie in när jag skulle gå därifrån så vi fick leta en liten stund. Det finns ju en del rum att gömma sig i....

På jobbet var det sådär lagomt mycket att göra. Inte för lite och inte för mycket utan i en lagom jämn ström. Skyltade lite inför Gustaf Adolf på torsdag samt Fars Dag på söndag (OBS! GLÖM INTE!).

Pratade med M. idag om att de "gamla" tjejerna ifrån Töcksfors kanske ska dra igång ett eget fotbolls-lag och hon undrade om jag ville vara med. Klart jag vill men jag har ju inte tid som det är nu. Hon sa att hon hade pratat med vår gamla tränare P. och nämnt att hon skulle fråga mig. Då hade han sagt såhär:
- Ja just det Terése på Broms. Hon är som en bakelse hon.
Hmmmmm....skrattade halvt ihjäl mig när jag hörde detta men vet inte riktigt hur jag ska tolka det hahaha....antar att han gillar mig i alla fall....

Skulle få en del gjort i eftermiddag hade jag tänkt men icke sa nicke...
Ja jo jag hann i alla fall laga mat. Sedan visade det sig att Stefan hade glömt läxan...IGEN...och jag försökte få tag på A-C. Inget svar. När hon väl svarade så visste hon inte exakt vad det var för läxa eftersom hon satt i bilen.
Tänkte att Stefan kunde ringa en klasskompis men klasslistan låg hos Anna som inte var hemma och varken jag eller Stefan kan ju namnen till barnens föräldrar så telefonkatalogen kunde vi ju glömma.
Till slut svarade i alla fall Anna så han kunde ringa till en klasskompis och få veckans ord. Blir fullständigt tokig på honom när han inte kan hålla reda på någonting! Han klarade i alla fall att göra läxan galant ...alltid något.


Angelina busar i soffan

Precis innan jag skulle skjutsa Angelina till morsan så ramlade en hel hög med ungar in till Stefan. Såhär såg det ut i hallen efter dem....

Jackor, skor och mössor i en salig röra-alltihop mitt på golvet. Det är inte bara jag som får tjata och tjata och tjata om att man hänger upp jackan antar jag....

Kände mig lite seg och oinspirerad på cirkelträningen idag. Hade tre nya unga duktiga tjejer med som lärde sig otroligt snabbt. Hoppas att de kommer igen för vi behöver även lite yngre förmågor på passen.

När jag kom hem så var Peter hemma för han är krasslig. Nu börjas det....

Min stackars gubbe är sjuk...titta så ledsen han ser ut...

Ska försöka att få färdigt artikeln men vet inte om huvudet är med så jag klarar det. Tänkte kolla in valvakan litegrann senare. Kan vara lite kul.

Lite annat:

Färjestads kräftgång fortsätter. Skulle tro att de ångrar att de sålde Prestberg i nuläget eftersom ingen annan verkar kunna göra mål.

Jag blir nipprig på att Stefan lånar min mobil med tillbehör utan att fråga. Helt galen blir jag eftersom jag vet hur dålig ordning han har på saker och ting.

Undrar om jag någonsin kommer att få ner mitt Everest till tvätthög till lagom nivå igen?

Funderar också på om jag någonsin kommer till biltvätten med min bil....Det är ju faktiskt inte så långt.

Kommentarer
Postat av: Eva

Nej Färjestads kräftgång är det inget att göra något åt för nu har de "goa gubbarna" från Götet fått fart så nu kan inget stoppa dem!

2008-11-05 @ 17:38:27
Postat av: Tessan

Usch och fy säger jag bara! Hahaha

2008-11-05 @ 21:30:31
URL: http://flowerroad.blogg.se/
Postat av: Inga M

Tack för påminnelsen! Jag hade glömt Fars dag!

2008-11-05 @ 22:44:44
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback