Brrrrrrr....

Brrr va jag är frösen....Det är sån där hemsk kyla som drar in och det kvittar hur mycket man än höjer värmen så fryser man ändå. Ska snart gå och ta mig en lång varm dusch tänkte jag.

Har precis kollat på ett mycket spännande avsnitt av Desperate Housewives. Ska bli intressant att se nästa säsong som utspelar sig fem år framåt i tiden. Har redan börjat att visas i USA men här är vi lite efter som vanligt...

Skitkul på cirkelträningen idag. Fick vara med en hel del själv idag eftersom det inte var några nybörjare med så imorgon har jag nog träningsvärk skulle jag tro. Kände mig i alla fall mer alert idag och har ingen huvudvärk.

Angelina fick åka hem till Glenn och Andrea idag när jag tränade för mamma befann sig tydligen på Finlandsfärjan. Varken jag eller Glenn visste om detta så det kom som en liten överraskning för oss båda....men det ordnar sig alltid till slut.

Imorgon ska jag försöka fixa dop-present till Linnéa samt lite annat så det får nog bli ytterligare en tur till Töcksfors. Måste nog köpa ett par byxor till Angelina också för hon har snart växt ur varenda par. Hon börjar bli riktigt lång nu gumman.
Idag var hon så go när jag kom för att hämta henne på dagis. Hon fick syn på mig genom fönstret i lekhallen och jag riktigt såg hur glad hon blev. Hon pekade och pratade och riktigt studsade. Då känner man sig alldeles varm i hela kroppen när man ser de där knallblåa glada ögonen.

Hoppas att det blir lite mer folk på jobbet imorgon för nu har det varit två riktigt tråkiga dagar. Idag letade jag som en stolle efter ett Polarn o pyret-kort som en kund glömde i somras. Idag kom hon för att hämta det och jag kan inte hitta det. Vi är tre personer som har sett kortet på ett och samma ställe men nu är det spårlöst borta. Fruktansvärt irriterande! Jag till och med kröp omkring på golvet för att se om det hade ramlat emellan något men icke!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan mina händer förfyser....
Natti natt!

Kommentarer
Postat av: saida

kortet ligger på hyllan över disken som vänder ut mot serveringen, den som det inte är kyla i, alltså brevid kaffebryggaren.

Ughh.

2008-10-22 @ 19:34:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback