Dansbandskampen-ren underhållning

Hade egentligen aldrig tänkt att följa dansbandskampen men av någon anledning hamnade vi framför detta program förra veckan-och fastnade. Jag är i stort sett så anti-dansband som man kan bli och detta har förstärkts genom att min mor terroriserade övriga hushållet genom att ständigt lyssna på denna genre under min uppväxt. Jag kan texten på i stort sett varenda dansbandsdänga från åren 84-92 utan att överhuvudtaget gilla musiken.

Så tillbaka till själva programmet. Det är lite som Melodifestivalen, det mesta av musiken är skräp men det är allt det andra som står för underhållningen. I Dansbandskampen är det frisyrerna, kläderna och de horribla versionerna av till exempel rocklåtar som lockar till hysteriska skrattanfall. Ta bara förra veckan när Bengt Hennings spelade Kiss gamla slagdänga "I was made for loving u). Det var så jävla groteskt så man var tvungen att titta.

Idag var Larz Christerz kvällens stjärnor. Kan inte för mitt liv begripa att juryn samt tydligen också de som röstade tyckte på allvar att de var bra för det var de inte. Men jag säger bara utstyrseln! Hur tänker man när sångaren har en öltunna till mage med tillhörande ryamatta, halvt skallig och med raggarpolisonger ska ha nya scenkläder. Jo vi sätter på honom en Elvis-kostym med snörning som blottar den manliga bringan samt är för kort så att magen kikar fram lite sexigt plus ett par alldeles för tajta byxor. Då är saken klar.
Vid deras första framträdande satt jag vid datorn och Peter skrek framför TV:n.
- Terése kom hit! Du måste bara se det här!
- Jag hör det räcker, svarade jag.
- Jamen det här måste du se.        
Jag fick rysningar i hela kroppen, och det var inte av välbehag ska tilläggas....

Peter Settman däremot är lysande som programledare. Han är alltid bra. Idag när han skulle dansa med Drifters sängerska så utbrast han:
-Känner du något så är det inte micken.
Enkel humor är alltid bäst.

By the way så är Scotts mina favoriter...och jag kollar säkert nästa vecka också....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback