Himmelska röster!

Ja då blir det lite mera bloggande då såhär på kvällskvisten.
Angelina har precis somnat gott i sin säng. Hon var verkligen trött och det blev lite senare läggning än vad jag hade tänkt mig eftersom jag pratade i telefon med Bittan. Märks att hon är väldigt förkyld för hon orkar inte riktigt med som hon brukar.

Har varit på lite turné på eftermiddagen. Förs tog vi en sväng till pappa. Angelina var helt i extas när vi kom dit. Hon hade nog längtat efter morfar tror jag. Hon sprang runt som en vilde mest hela tiden och torterade katterna som nog helst skulle ha velat fly fältet.
Sedan for vi vidare till Glennsan men Andrea och Linnéa var på sminkparty så dem fick vi inte träffa.

Kollade in Idol idag och blev grymt imponerad av tjejerna. Det märks verkligen att juryn har satt som krav att de kan sjunga i år. Jisses vilka röster en del av dem har. Gillar framför allt Sepideh och Loulou men Anna är den som har både röst och mest karisma tycker jag. Jag undrar bara hur juryn kunde säga till kocken att han skulle banta medan de inte har sagt ett ord om det till LouLou. Hon är ju bra mycket tjockare än honom i alla fall, men till skillnad från honom så har hon en röst som man kunde dö för. Ska bli kul att följa fredagsfinalerna för tvärtemot alla andra så tycker jag det är bra mycket roligare än alla pinsamma och jobbiga auditions.

Nu är det dags för ännu en genomkörare på step-brädan. Den konkurerar ut Scrubs ikväll också....
Fattar inte varför det inte går att ladda upp bilder? Fruktansvärt irriterande!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback