Vilken skitkväll!

Sitter här rejält frösen framför datorn. Har inte riktigt vant mig vid höst-kylan än tror jag.
Barnen sover som grisar och jag har som vanligt lite smågrejer kvar att fixa med innan det är sove-dags.

Gissa hur många som dök upp på aerobicen idag? 22 stycken! Så många har jag aldrig haft på ett pass så jag blev lite nervös. Blev faktiskt nästan lite trångt.
Kände mig ofukoserad och otrolig rörig idag. Delvis berodde det nog på att det var ett nytt pass men annars så vet jag inte. Jag var inte helt med helt enkelt. Skulle nog behöva ett headset för det tar så mycket energi att skrika hela tiden.
När vi stod och stretchade så kände jag helt plötsligt att det knep till i magen. Oooops tänkte jag. Började kallsvettas och kände mig helt vit i ansiktet. Hoppades innerligt att jag kunde hålla mig tills passet var slut. Det gick vägen men sedan fick jag rusa på toan.
Tror inte att jag har fått någon bacill eller så för jag har varit risig i magen hela helgen. Jag misstänker att mina allt annat än sunda matvanor den här helgen har tagit knäcken på min mage och då ska ni veta att min mage tål i stort sett allt. Jag klarade ju till och med att äta åtta Citodon om dagen utan att käka nån mat. Magen klarade det galant.

Angelina blev jättefin i håret och fick en liten rosa hårslinga också. Nu skulle jag tro att det kommer växa som bara den framöver. Skulle vara lite konstigt om hon fick tunt hår när både jag och Peter har sådana kalufser.

Lite annat:
Färjestad förlorade idag igen och trenden är inget vidare. Enda ljuspunkten är att Jonas Gustavsson är uttagen i Tre Kronor.

Har lagt till lite fler blogg-länkar på min sida. Är ganska dålig på att hinna med att läsa andras bloggar men jag ska försöka bättra mig i fortsättningen....

Måste snart få på vinterdäcken på bilen också....

Nu ska jag hänga upp min arbetsrock på tork så jag slipper jobba i en blöt rock imorgon.
Söv gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback