Dagen efter....

Vaknade med ett ryck klockan två inatt. Citodonet hade antagligen slutat att verka. Orkade i alla fall somnade om. Vaknade fyra igen och var uppe på toan. Kände mig inte lika igentäppt i halsen. Gjorde liksom mer ont bara.
Vid sjugo över sex var jag klarvaken och tog andra dosen med Citdon för att kunna äta frukost.

Satsade på både glass, mjöl och fil till frukost. Tyvärr så hade det nog hänt något med deras kyl för filen var sur trots att den var nyöppnad. Vågade inte äta den.
Packade ihop så fort vi kunde. Spottade lite blod men det var ingen fara sade den manlige sjuksköterskan som vi sökte upp innan vi for hem. Han betonade att jag skulle ta all smärtstillande medicin som ordinerades eftersom smärtorna kommer att bli värre. Låter underbart!
Hämtade ut Citodontabletterna samt köpte en flaska Listerine. Kan kanske hjälpa mot den smått horribla andedräkten.

Shit va starka dessa grejer är...Åtta om dagen får jag pilla i mig...

Åkte hem och hämtade Angelina direkt på dagis. Snuttegumman var ute och lekte när vi kom så hon ville först inte följa med.
Tvättade lite och smådonade fram tills jag lyckades få i mig tabletterna. De var så jäkla stora att jag fick dela dem på mitten och ändå så klarade jag knappt att få ned dem. Tror att dessa piller var aningens starkare än brustabletterna för jag blev rejält snurrig. Gick och lade mig och somnade i två timmar.


Angelina ute och cyklar...

Vaknade när Stefan kom hem och vi gjorde matteläxan. Passade på att åka upp till Årjöng innan det var dags för en ny dos tabletter. Hämtade barnstolen hos morsan, tog en isglass på cafét och handlade lite matsäck åt Stefan för han har KM imorgon. Införskaffade också en ny tandborste utan äckliga bakterier.

Bittan och Lotta kom hit med en jättefin bukett blommor samt de efterlängtade träningsDVD.erna. Nu har jag något att sysslesätta mig med imorgon.
Har tagit en dos till med tabletter och den här gången blev jag lite smått illamående så jag var tvungen att lägga mig ned i några minuter. Får nog försöka få i mig lite näring av någon sort så inte magen tar alltför mycket stryk.


Härlig blomsterbukett från mina arbetskamrater


Nu ska det hämtas inspiration till träningspassen!

Hur känns det då såhär dagen efter? Än så länge känns allt otroligt mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Det känns som om det sitter en gigantisk slempropp mitt i halsen som inte kan rubbas. Det trycker lite i käkarna och öronen och det är ganska svårt att prata utan att sluddra. Jämför jag med halsflussen i våras så gjorde den mycket ondare, men jag vet också att jag troligtvis har det värsta kvar så jag är nöjd för stunden över att jag är såpass pigg som jag är. Sen proppar jag ju i mig massor av smärtstillande också och det gör ju en viss skillnad.

Träffade faktiskt Årjängsfolk på Patienthotellet igår. J. och D. som hade fått en liten pojk förra veckan. Han hade problem med blodsockret tror jag att det var så de var fortfarande kvar.

Nu ska jag försöka äta och krypa ner i sängen och glo på Sverige-Ungern. Hoppas på att det blir en bättre match idag än senast. Tippar 1-0 till Sverige och Zlatan gör målet.
Angelina har inte sovit på hela dagen så Peter har äntligen fått henne i säng. Hoppas att hon somnar gott för hon är såååå trött och grinig.
Om jag är pigg imorgon så åker Peter och jobbar under dagen. Angelina får ju vara på dagis så det ordnar sig nog. Kanske orkar titta lite på KM också om jag har tur...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback