Det stinker....

.
...som satan ur min mun. Jag spyr nästan av att känna min egen andedräkt just nu så jag kan bara föreställa mig vad folk i min omgivning tycker. Var och hämtade Stefan hos Anna förut och han satt hela vägen hem i bilen och höll för näsan. Då hade jag ändå gurglat med Listerine precis innan jag for. Ni kan tänka er själv. Vet egentligen inte vad det är som gör att det luktar för det är jag inte så insatt i men något är det. Smaken blir därefter.
Försöker ändå att pressa i mig lite mat för att få krafterna tillbaka och för att slippa det värsta illamåendet.

Idag har det verkligen inte varit kul. Hade en obeskrivlig smärta i öronen och tänderna när jag vaknade imorse. Tabletterna hjälper i cirka en timme och sedan är det lika illa igen. Funkar bättre när jag ligger ner men det kan man ju inte göra hela tiden.

Igår var vi som sagt på IKEA för att handla lite födelsedagspresenter till lilla prinsessan.
Här kommer lite bilder på vad vi köpte....


Snälla morfar köpte en helt komplett säng till Angelina. Såhär blev det när sänghimmeln kom till. Angelina älskade den direkt och sov snällt hela natten i den.


En gunga blev det också. Angelina valde ut den själv på barnavdelningen. Otroligt pris: 89:-!


Vi fick möblera om i princip hela rummet. Bordet och kistan till vänster köpte vi också i samma serie som sängen..


Angelina övervakar när pappa skruvar ihop kontorstolen.


Som sagt: Sängen var riktigt spännande och inbjöd till mycket lek under lördagkvällen.

Köpte också en målar-tavla med white-board på ena sidan och black-board (heter det så?) på andra sidan.
Angelina är i en oerhört tacksam ålder just nu för hon tycker att allting är roligt att leka med. Hon var i extas igår när rummet var ommöblerat och klart och hon bjöd oss på mat vid nya bordet. Tror att hon var hellnöjd.

Dängde faktiskt Peter i Tiger Woods-spelet också. Vi bytte kontroll så fick han se att den jag hade i förrår var knäpp. Överbevisad så det skriker om det!

Just för tillfället är allt lugna gatan nere på Flowerroad Eight. Stefan är på bio och ser "WALL-E". Det fick han som belöning för att han kämpade sig igenom de sex sidorna som han låg efter i matteboken. Angelina sover sen middag (undrar när hon mommer i säng ikväll?) och jag har en paus i smärtandet. Var på Götes och köpte en specialsmörgås för mos och köttbullar går ganska bra att få i sig.
Är lite oroad över att Citodon-tabletterna börjar ta slut. Ska jag ha såhär ont de närmaste dagarna så ska jag banne mig ha smärtstillande! Då får de väl skriva ut mer helt enkelt....


Nu är det bara några få dagar kvar till årets höjdpunkt: Mâten! Jag är som en liten unge när det gäller mâten, jag växer aldrig ifrån den. Tycker att det är skitkul att Bodin och Tommy Nilsson har gjort en Mâtens-låt. Har inte hört den än men vi säljer den som singel på cafét så jag får väl masa mig dit imorgon och köpa en.
Lite kul är det ju att jag födde Angelina på mâtens-lördan. Alla sade att jag skulle få henne då men jag envisades med att det skulle bli före eller efter. Jag SKULLE helt enkelt gå på mâten. Till och med när värkarna satte in på mâtens-fredagen så skulle jag dit. Det blev ju inte riktigt så. Vi missade alltihop det året....
Nu hoppas jag att jag mår bättre så vi kan gå och strosa runt. På lördagen ska jag egentligen jobba om allt går som det ska men fredag kväll och söndagen är heliga. Vädret spelar förstås en väldigt stor roll också. Ifjol minns jag att det ösregnade på söndagen så alla knallarna packade ner och for hem. Blev lite antiklimax.
Jag handlar egentligen inte så mycket men det är nog atmosfären, alla intryck och dofter som gör mâten. Och naturligtvis att man träffar alla och då menar jag ALLA.
I år ska Angelina få prova på att åka karusell för första gången. Tror jag att hon kommer att gilla. Sen kommer hon antagligen att äta kilovis med godis också, men så ska det vara....Längtar....

Nä nu får jag försöka passa på att vila mig lite när läget ändå är lugnt....Vi hörs i möra! Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback