Födelsedag och en massa annat

Hejsan hoppsan vilken jäkla dag det har varit idag. Är helt slut (och drogad) som vanligt.

Idag är det lilla snuttans tvåårs-dag och jag ryckte upp Stefan för att han skulle hjälpa till att sjunga för henne imorse. Hade förberett med en chokladmoussebakelse som hon älskar och tryckt ner ett ljus i den. Problemet var att trots att Stefan sjöng för full hals så vägrade ungen att vakna. Vi gav upp efter ett tag och jag gjorde matsäck till Stefan istället. Då ringde Peter för att gratulera och den trådlösa telefonen låg precis bredvid sängen och då vaknade Angelina. Dessvärre var det väl inget angenämt uppvaknande så någon pappa ville hon inte prata med.

Sen åt hon chokladbakelsen till frukost. Stefan fick trycka i sig lite flingor och sedan fick han en donut för han tycker av någon konstig anledning inte om mousse. Efteråt bar det iväg till Smolmark och sedan passade vi på att äta riktig frukost på cafét. Ja inte jag då men Angelina fick lite yoghurt.

Var hemma en liten stund och passade på att ringa till Öron/Näsa/Hals i Karlstad. De tyckte att det var lite konstigt att jag fortfarande hade så ont i halsen och undrade om jag ville komma in direkt. Jag tyckte att vi kunde avvakta ett par dagar men bad om mera Citodon. Det fick jag utskrivet direkt tack och lov. Inatt vaknade jag nämligen med ett ryck 03.15 och hade så ont att jag grinade. Stod och hoppade av smärta medan jag tog pillrena. Inte så underbart direkt.

Kände mig ganska pigg på förmiddagen så jag och Angelina tog en promenad upp i Årjäng och jag passade på att affischera lite. Morsan ringde och frågade om vi ville äta lunch. Jag var först lite tveksam men tänkte att : någon gång måste jag ju äta....

Det var köttbullar och potatis till lunch och det gick ju bra att mosa. Till min stora förvåning så fick jag ned riktigt mycket. Troligtvis mer än jag har käkat på hela veckan totalt. Kändes gött!

När vi kom hem så lade vi oss och sov som små grisar jag och Angelina. Sedan var det dags att röja lite och jag skurade det värsta. Angelina kladdade nämligen isglass över hela vardagsrumsgolvet igår.

Mormor och Gert kom och gratulerade på kvällen och Angelina fick en dockvagn, en skiva, vantar, mössa och en bil med tillhörande husvagn. Dockvagnen blev snabbt en favorit och nu kör hon runt som en galning. Lite Daimtårta blev det också och Angelina strävade att blåsa ut ljusen inte en utan två gånger.
Tyvärr kan jag inte lägga ut några bilder för Peters dator är helt knäpp och på den här datorn kan jag inte ladda in bilderna. Det får bli senare i veckan.

Jag fick också en grej av morsan som jag är helt fascinerad av. Det är en grej som ser ut som en sådan där peelingborste fast det är en slags hårborttagare. Du rubbar den på t ex dina håriga ben och vips så är håren borta. Inget vatten eller rakskum behövs. Det känns inget heller vilket är det bästa. Jag är helt såld på grejen. Jag som hatar att raka benen annars för det är så jäkla bökigt. Det här är ju hur enkelt som helst!

Kollade in nya serien "Främmande Fågel". Ganska bra och lite lagom spännande. Provade att lägga Angelina vid nio men nu är hon uppe igen. Nåja, hon ska ju ändå inte till dagis imorgon.
Känner mig annars tusen gånger bättre idag trots att jag bara har ätit hälften av dosen. Har fått i mig lite smörgås nu på kvällen också. Hoppas att det hela vänder nu för jag är ju bara sjukskriven i tre dagar till...


Ska göra ett nytt försök att få stumpan i säng för nu vill jag själv gå och lägga mig. Skönt att kosa ner sig och kolla ett dubbelavsnitt av Scrubs innan man somnar....

Natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback