Inte mycket sömn....

Som jag anade tog det alldeles för lång tid att mixa skivan igår men nu är den äntligen klar! Det är lite kruxigt när det går så lång tid mellan gångerna för då hinner man att glömma bort hur man gör. Sedan tror man att alla låtarna är klara att smäcka dit men så ångrar man sig och sitter och letar och letar efter något bättre....ja just det jag är inte så lite petnoga jag inte!

Ska snart väcka barnen och sen skjutsa Stefan till skolan. Anna ringde igår och hon hade pratat med nya rektorn. Tydligen hade det gått hur smidigt som helst i skolan för Stefan och de hade inte haft några märkbara problem. Sedan hade också BUP i Karlstad hört av sig och undrat hur det hade gått för honom. När Anna berättade om skolbytet och resultatet så sade de att de inte hade haft det minsta tvivel om att ett miljöombyte skulle ge just den effekten. för dem var det självklart att han inte hade någon sorts diagnos. Skönt att höra. Vi hoppas att det ska fortsätta på samma vis och att han äntligen äntligen får lite andrum och får koncentrera sig på att "bara gå i skolan".

Idag är det den dagen på månaden när man blir fattig igen. Räkningsdags. Lite lagom kul sådär....Får sätta mig och gå igenom högen senare. Nu är i varje fall min bil betald och det var verkligen på tiden! Nu ska vi se hur länge det tar innan den börjar gå sönder.....Den behöver verkligen en service snart i alla fall så det får jag nog kosta på den min lilla röda fara....

Jag har lovat Bittan att vikariera för henne på torsdag så jag får väl även planera step-pass idag. Ska försöka att inte krångla till det för mycket.

Nä nu är det hög tid för att klä på sig och drabba samman med dagen....

So long....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback