Orkade bara inte...

...blogga igår. Vet inte riktigt vad det är men jag känner mig inte riktigt pigg. Liksom trött i kroppen.
Igår tog jag och Angelina sovmorron och kom inte upp förrän halv nio. Samma sak idag. Vaknade strax efter åtta. Det värsta är att när man inte är van att sova så länge så blir man trött hela dagen.

Jobbade nästan hela dagen igår men ville hellre vara ute i det fina vädret. Det ville alla andra också verkade det som för det var stendött fram tills klockan tre när Bittan gick hem. Då blev det plötsligt fart för då skulle alla sitta och sola på uteserveringen så jag hade det lite svettigt emellanåt.

Åkte ut till Strandvik och hämtade Marielle och Mikaela på Nying. De var lite försenade så jag fick vänta en stund. Bekantade mig med myggorna som var stora som helikoptrar och som kröp in på bara skinnet. Mindre trevligt. Barnen var ganska lättade när de kunde åka hem.
Mikaela och Angelina röjde runt en stund och busade. Lotta och Tommy var på föräldramöte så de kom vid halv niotiden och hämtade barnen. Kollade på Heroes och sedan blev det sängen direkt. Visserligen tittade vi på Scrubs också så det blev inget tidigt sovande ändå...

Nu ska jag snart köra upp Stefan till badhuset och ladda för en liten diskussion...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback