Psykbryt!

Hej på mâten!
Jäpp nu är det snart dags att inviga årets upplaga av Årjängs-mâten. Lite regn hänger det i luften men det ska nog fixa sig. Vi ska ta en liten sväng upp och kolla läget. Stefan längtar desperat efter att åka karuseller och ta lotter. Han är en riktig lott-galning så det gäller att fiska till honom lite pengar i taget.

Imorse försov jag mig en hel timme. Kunde inte sova igår kväll för det tryckte så satans i öronen så jag tog en Citodon och tydligen sov jag alldeles för gott på den. Hann bara slänga på mig kläder, borsta tänderna och fara imorse. Sminkningen och vansinneshåret fick vara. Det spelade inte så stor roll heller för jag har stått i kallskänken hela dagen och gjort smörgåsar och smörgåstårtor så det är inte så många som har sett mig.
Blev en ganska lång dag för det gick mycket smörgåsar och dessutom förberedde jag en del inför morgondagen. Slutade inte förrän tre. Peter for iväg på ett möte och jag tog mig lite rester av smörgåstårtan.

När jag kommer in på Angelinas rum så får jag en minst sagt otrevlig överraskning. Hon har fått tag på en bläckpenna och ritat i stort sett överallt medans jag i godan ro har suttit och ätit.
- Fint, sa Angelina och såg mycket nöjd ut.
Det gjorde hon inte sen när jag fick psykbryt och slet pennan ifrån henne och frenetiskt försökte få bort kladdet. Det är så jävla onödigt känns det som. Pennorna behöver inte ligga inom räckhåll för henne, men man lär så länge man lever...Det är säkerligen inte den sista gången det händer....

Nu ska jag sätta på Angelina lite varma kläder för frysa brukar man alltid göra på mâten oavsett vad. Får nog bli lite kålsoppa som värmer senare.
Imorgon ska vi ut och svira är det meningen för morsan ska ha Angelina men jag vet inte om jag får ner något alkoholaktigt i halsen utan att avlida. Har inte provat än. Dessutom innebär det att jag måste avstå från värktabletterna. IIdag har jag visserligen bara tagit två så det går åt rätt håll. Panodil funkar säkert också om det kniper.
Vi får se i möra....

Tjipp och hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback