Skönt med bloggfri helg

I am back! Har haft en bloggfri helg och inte skrivit en enda rad. Ganska skönt faktiskt. Peter konstaterde igår att "här har det inte hänt möe" och det kan man ju instämma med....Har varken haft lust eller tid. Just nu upplever jag så många "måsten" att jag tror att jag får hjärtinfarkt snart. Samtidigt så är jag inte helt återställd ännu och jag orkar helt enkelt inte lika mycket som jag brukar. Blir trött och grinig så jag knappt orkar med mig själv, men jag får väl ta en liten återblick på helgen som gått....

Fredag: Jobbade hela dagen och det fanns att göra om man säger så....
Hände en kul grej på eftermiddagen. V. R. kom in och beställde en latte. Samtidigt ringer det i hennes mobil. Hon svarar och frågar mig om jag har några askfat.
- Ringde dina kompisar från uteserveringen och frågade om du kunde ta med askfat? undrade jag storögt.
- Ja tydligen, svarar V.R och rycker på axlarna.
Jag skrattar och konstaterar att det måste vara höjden av lathet. Men lite kul var det också...

Kvällen ägnades åt fredagsmys med den sedvanliga pizzaransonen sedan kosade jag o Peter ner oss i sängen och kollade på US Marshalls. Jag var så trött i hela kroppen att jag kände mig halvt medvetslös, men somnade ändå inte förrän strax före två.

Lördag:

Upp och iväg till den lilla grann-orten i väst. Första stopp Gränslöst. Jag gillar verkligen den butiken för du kan få tag i precis vad som helst. Med en liten bläckfiskunge på två år är det dock inte samma upplevelse. Vi var på jakt efter presenter till Mikaela. Hittade vad vi sökte relativt snabbt och fortsatte till köpcentret. Där handlade vi present på Kapp Ahl till den andra systern Andersson. Har faktiskt inte varit på Kapp Ahl i Töcksfors förut och jag hann inte kolla så mycket nu heller eftersom vi hade ganska så bråttom, men det såg fint ut....

Väl hemma så hade Peter rotat ihop allt skräp ifrån garaget och proppat Morgans kärra full. Vi for raka spåret till tippen för att hinna innan de stängde. När Peter öppnade kärran så slog en stank värre än värst ut mot oss. Peter berättade att han hade hittat gammal mjölk i det trasiga kylskåpet som stod i garaget och när han skulle upp på rampen med det så for hela litern ut. OOOOPPS - Mitt fel! När kylskåpet gick sönder i vintras så använde jag det ändå för i garaget var det ju kallt då. Hade inte en tanke på att det stod kvar grejer där. Nu vet vi i alla fall hur ett halvår gammal mjölk luktar och det är inte så angenämt precis...Peter fick sanera hela kärran efteråt...
Tyvärr hann vi inte med att ta grejerna i trädgården så vi måste iväg en gång till. Får vara glad att vi numera kan gå i garaget utan att snubbla över tusentals grejer.

Nästa punkt på dagen blev paketinslagning. Inte min starkaste sida och det hade varit lättare om vi hade haft paketpapper!
Man tager vad man haver...Paket inslagna i tapetpapper!


Paketöppningen övervakas av Stefan...


...medans Angelina kollar in Mikaelas paket.


Läckert bord med kallskuret! En av mina favoriter...


Marielle i out-fiten vi köpte...


Därefter blev det bowling för hela slanten och till och med  Angelina fick prova. Tommy blev kvällens vinnare. Själv slutade jag tvåa med Lotta och Stefan strax efter....


Efteråt blev det tårtkalas. Angelina var uppe i tårtorna och petade först av alla!


Herrgårdstårta. Otroligt god!


Alla börjar att bli både mätta och trötta...

Söndag:
Gav mig på att städa toan imorse. Tog sin tid eftersom bläckfisk-Angelina var med och drog ut papper, smakade på sololja och var allmänt ivägen.
Har hämtat boxhandskarna och stereon hos Johanna och kört tillbaka dem till lokalen. Sedan storhandlade jag för första gången på evigheter. Handlade grejer för hela veckan men kom ändå på att jag hade glömt saker när jag kom hem.

Röjde undan i Stefans rum och tränade ordentligt på aerobicpasset inför imorgon. Blev riktigt kul tyckte jag och jag blev rejält trött efteråt. Nu hoppas jag att folk vaknar till och kommer också!


Ibland är det bra att ha stora rum som man kan gympa i!


Köpte den här "plupp-brädan" till Angelina igår och hon tycker den är görkul....Inte lika kul att trampa på plupparna som ligger på golvet.

Andra grejer:

Färjestad dängde Frölunda igår och det kändes riktigt gött! Nu är vi på rätt väg igen!

Paul Newman är död. Blev lite småkär i honom när jag såg "Katt på hett plåttak" för många år sedan. Han är verkligen grymt snygg i den filmen! Nästan snyggare än Brad Pitt faktiskt.....

ÅÅÅÅ vad jag är sugen på att hyra in någon som putsar fönstrena åt mig....

Nu har Peter köpt en ny router så nu funkar dator, skrivare, server, ja allt perfekt! Dags att mixa skiva till cirkelträningen!

Läste om den unga mamman som tjänade 3000 kronor i månaden på sin blogg. Det skulle jag också vilja göra....

Nu ska jag ta en tur till OK och köpa snus...

Hörs imorron....

Kommentarer
Postat av: Anneli

Putsa fönster är ruskigt tråkigt! Ja brukar ha Er städhjälp här ;-) Ca 500 kr för alla fönster. (Jag har enkelglas) Man får ju dra av om man haft hushållsnära tjänster för mer än 1000kr på ett år.

2008-09-29 @ 20:48:08
Postat av: Anonym

Tack Anneli för tipset! Det kan absolut vara värt pengarna för jag har då aldrig lyckats att få dem rena....

2008-09-29 @ 22:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback