Snälla ta mig tusen dagar härifrån...

...eller åtminstone en månad fram i tiden för då är jag kanske återställd. Hade inte direkt någon rolig natt. Angelina drömde mardrömmar och jag sov en stund i hennes säng innan jag gav upp och tog henne med in till mig. Citodonet hade redan slutat att verka vid det laget så jag gick upp och pillade i mig en tablett. Sov ändå inget bra för jag hostade en hel del. Det som kommer upp är obeskrivligt äckligt.


Var tvungen att vara uppe i tid och väldigt effektiv för jag skulle ju köra Stefan till Smolmark. Kunde därför inte ta några mer värktabletter innan det var gjort.
När vi kom dit så försvann Stefan på två sekunder för att spela pingis med grabbarna. En liten kille kom fram till oss och pratade med Angelina. Efter en liten stund så fick jag se att han höll för näsan.
Jag frågade honom om jag luktade illa.
Han blev alldeles nervös och sa att han inte visste vad det var som luktade.
Jag förklarade för honom att det alla gånger var jag och varför.
Sedan försökte jag prata med stängd mun. Herrejisses vad det måste stinka! Måste isolera mig från folk känner jag....

Beslutade att Angelina fick stanna hemma ifrån dagis. Det har gått ganska bra. Jag har fått vila en hel del.
Har inte fått så mycket gjort för stundtals är jag helt paralyserad av smärta. Det går inte att beskriva med ord hur ont det gör men jag vill blåsa hela skallen av mig när det sätter fart och då förstår ni kanske...
Värst är det när jag ska försöka pilla i mig maten. Åt faktiskt en hel ost-smörgås på förmiddagen men konstaterade att det inte var värt smärtan som kom efteråt.

Försökte mig på fiskpinnar också men fick bara ner tre tuggor

Stefan kom hem glad som en lärka. Det hade gått jättebra på skolan och han hade kommit med bussen hem på rätt sätt.

Angelina somnade en stund sent på eftermiddagen och då passade jag också på att slumra en stund. Peter ringde och sade att han kommer hem igen ikväll för den slarvern hade glömt mätinstrumentet hemma.

Imorgon fyller Lina-Flinan två år och då blir det nog tårta eller något liknande! Kalaset får vänta tills på torsdag när pappsen kommer hem och jag förhoppningsvis är bättre.

Ikväll var det dags igen för ELITSERIEN I ISHOCKEY! Har inte hängt med så bra på försäsongen men det ska bli intressant att se Färjestads lag i år. Ganska många unga spelare och en ny målvakt som redan har blivit sågad jäms med fotknölarna av pressen.
Måste erkänna att jag inte kan rabbla upp hela FBK:S lag innantill längre. Orkar inte hänga med i alla turer runt spelare som kommer och försvinner. Man brukar lära sig under säsongen....

Har kollat två perioder av Hv71 - Frölunda och det ser ut som om Frölunda får storpisk. Så var det med den svindyra målvakten. Första målet kommer troligen att bli klassat som ett av säsongens billigast mål. Han gick ut efter fyra insläppta mål....
Gammel-gubben Per Gustafsson har däremot en riktigt rolig kväll och har hitills gjort ett hat-trick. Ifjol gjorde han tre mål på hela säsongen. Snacka om bra start!


Honken hade ingen lysande kväll

Dr Zipov stod det i röven på Frölundaspelarna. Har ingen aning om vad det är för något men det var i alla fall otroligt fult att ha reklam på just det stället- men effektivt tydligen för man såg det ju tydligt...i alla fall på "Honken"...

Nu ska jag ställa mig och steka ägg som Stefan ska ha till matsäcken imorgon. De ska ha friluftsdag och drar till golfbanan. Sedan får jag nog kolla in jultidningarna innan han tjatar hål i huvet på mig...hahaha

Hej Svejs!

Förresten 1: Har kollat in den otroligt coola aerobic-exercisen som finns på You Tube med tre unga asiatiska skolbarn. Har skrivit ner den så gott det går och planerar att använda stora delar av den i mitt aerobic-program.

Förresten 2: "So What" med Pink sitter som ett kletigt tuggummi i mitt huvud.

Pink ä bra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback