Totalt uttråkad!

Idag känns verkligen ingenting roligt. Sov visserligen väldigt bra inatt men fick nästan en chock när jag skulle gå upp vid sju och ta tabletterna. Det GICK inte att svälja ner dem. De kom bara upp igen eller vattnet rann genom näsan. Testade på alla sätt och vis och efter lite frustande, hostande samt en hel del smärta så lyckades jag få ned de fyra små pillrena.

Insåg direkt att idag blir det nog inte mycket till föda när till och med vattnet sipprar ned med nöd och näppe.

Har roat mig med att kika på Henrik Bramsveds tränings-DVD:er. En hel del roliga övningar att använda men det tar ju bort lite av nöjesfaktorn när man inte kan prova själv. Blev mest trött av att titta på honom och framförallt av att höra på den där blip-blop musiken han använder så jag stängde av...Får ta det när jag känner mig piggare.

Har nyss pinat i mig dos två för dagen och kommer antagligen snart vara ganska lullig och redo för sängen igen. Är sååååå bored! Skulle kunna ha gjort en massa saker om jag bara hade orkat! Allt gå liksom i slow motion.

En annan sak som har orsakat lite problem är att jag inte kan höja rösten typ när Stefan eller Angelina gör något som de inte ska. Detta bidrar till att ingen, jag menar INGEN, lyssnar på mig för ingen hör vad jag säger. Det är bara det att ingen av barnen verkar förstå att jag inte kan ropa eller dylikt. Stefan blir görkonfunderad när jag inte svarar när han kommer innanför dörren och ropar "Heeeeej" allt vad han kan. Då måste han ropa i alla fall tre-fyra gånger till innan han kommer upp för trappan och Angelina skriker "Maaamma" och jag försöker svara men det blir bara något gurglande ljud.

Är ganska säker på att alla i min omgivning tycker att det är ganska skönt att slippa höra på mitt smatter för en gångs skull...

Nu börjar det snurra till lite i bollen så nu blir det sängläge en stund framvöver.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback