Tuffare tider väntar...

Ordnade ju faktiskt till sig igår i fotbollsmatchen. Ungern blev som paralyserade efter Kim Källströms mål så det var bara att smälla dit ett till. Andra halvlek var väl godkänd, inte mer, men baklängesmålet i sista sekunden var väldigt onödigt. Sådana mål kan bli dyrbara i framtiden.

Vaknade första gången vid halv fyra inatt och kände att det gjorde betydligt mycket ondare nu. Det var inte värre än att jag orkade somna om så jag väntade ända tills sex med tabletterna. Måste vända upp huvudet mot taket när jag dricker annars kommer både Citodon och vatten upp i näsan. Inte så skönt vill jag lova. Får liksom en gratis spolning av bihålorna varje gång jag ska dricka.

Gick och lade mig en timme till och nu känns det ändå bättre, men det blir nog ingen mat idag misstänker jag. Får åka upp till Årjäng sedan och skaffa Piggelin. Det är mycket bättre än skopglass som jag köpte igår. Den känns så sträv på något sätt.

Stefan ska på KM idag och jag hade gärna varit där och hejat, men det är nog bäst att jag sparar krafter och kryper ner i sängen och vilar medans Angelina är på dagis. Hon ska vara där mellan tio och fyra idag. Inget vidare KM-väder trist nog. Stefan ska tävla i längdhopp och höjdhopp. Ska hålla tummarna för honom.

Nu har Angelina vaknat så nu blir det frukost-för henne i alla fall....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback