Jag ÄLSKAR däremot DH!

Härligt med dubbelavsnitt av DH ikväll!!! De flesta serier brukar bli väldigt fantasilösa och gå på tomgång efter ett antal säsonger men jag tror faktiskt att DH blir bättre och bättre för varje säsong.
Idag var det ett helt underbart specialavsnitt med Beau Bridges som gästskådis. Han spelade Wisteria Lanes allti-allo som plötsligt dör och alla hemmafruar minns honom på sitt eget speciella sätt. Både sorgligt och tänkvärt...
Vill bara se mer mer mer....


Gabrielle-min DH-favorit.


Idag blev det lite trubbel när jag skulle åka till cirkelträningen. Angelina började störtgråta precis när jag skulle åka och det gick ju inte an. Hon fick helt sonika följa med. Bära eller brista tänkte jag. Det gick hur bra som helst. Hon höll sig intill mig och sa knappt ett knyst under hela passet. Inte ens under stretchen. Då försökte hon istället härma stretchövningarna och var hur söt som helst när hon låg där på mattan och strävade efter att hålla i benen....Min lilla gurka!

Skulle bokföra nu tänkte jag eftersom jag hamnat en bit på efterkälken när vi inte har haft ljus i datarummet. Men det gick såklart inte för servern funkar inte. Blir tokig på att jag inte fattar någonting! Måste ta tag i det och verkligen LÄRA mig hur saker och ting hänger samman i den här datavärlden! Jag vill kunna fixa saker själv ju.....


Undrar om jag ska deklarera istället så jag har det klart....måste bara sammanställa alla kontrolluppgifter först och det kan ju ta tid....måste ju hitta dem först....äsch får nog bli imorgon istället....SUCK!

Har suttit och kollat golfklubbor en stund idag. Jag behöver en helt ny utrustning men jag är i valet och kvalet. Ska man köpa märkesklubbor så slutar summan på över 10 000 spänn lätt och det är totalt uteslutet. Då får jag helt enkelt satsa på en ny driver och fortsätta harva med mina gamla järn.
Köper jag däremot klonade klubbor så får jag ett helt järnset, driver, hybrid och ny putter för 3200:-. Dessutom är de anpassade efter min längd. Som hittat. MEN....hur bra är de egentligen???? Skulle vilja ha någon slags referens av något slag. Visserligen får man prova på rangen och sedan skicka tillbaka dem om man inte är nöjd men hur kul är det?
Ska jag köpa nya klubbor så ska de ju vara bättre än de jag har. Får fundera lite mer på det där tror jag....

Äkta



 


fejk


Nu: sängläge....Gonatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback