Jul i vårt hus

Ja det börjar kännas att julafton nalkas både på det ena och det andra viset....
Imorse körde jag ut Stefan till skolan redan vid sju eftersom jag börjar halv åtta. Han brukar ju inte vara här på måndag morgon.
Hade häcken full på jobbet mest hela dagen. Många som ringer och beställer, mycket tårtor som ska packas och mycket fikafolk. Kom inte´därifrån förrän vid kvart i fem.
Kastade mig iväg till Töcksfors direkt efteråt för att införskaffa de sista klapparna. Hade faktiskt turen att få tag på precis de grejerna som jag skulle ha. Angelina har egentligen bara önskat sig en enda sak: en gräsmatta till dockhuset och efter tredje leksaffären som jag har besökt så fick jag äntligen napp! Det blev många kassar till slut eftersom snälla jag även hjälper andra att handla julklappar....känns som om jag har köpt typ femhundra stycken nu. Imorgon ska jag börja att slå in allihop men då ska jag banne mig ha något stärkande i kroppen först så att det blir lite roligare....Det får väl bli min obligatoriska Absolut Päron-drink antar jag. Får ta en sväng till bolaget imorgon och bunkra upp lite.

Pratade förresten med sjukhuset idag och de ville inte ta in mig på akuttid. Sköterskan skrev istället ut hostmedicin som jag ska ta för att se om det hjälper. Sedan ordinerade hon att vila ordentligt. Hon sa att om det var svininfluensan jag hade haft så skulle det ta lång tid att bli frisk och ännu längre om inte kroppen fick vila. Hmmm...det där med vilande har det väl varit lite si pch så med under hösten, men nu blir det ju lite mer ledigt i mellandagarna. Får väl försöka ta det lugnt och sova ut ordentligt....
Så nu har jag tagit min första dos Cocillana så jag antar att jag kommer att sova ännu bättre än vanligt inatt.


Medans jag har jobbat och julshoppat har Peter grejat här hemma. Julstrumporna är nu på plats och hela huset luktar griljerad julskinka...Härligt!


Lina väntar ihärdigt på att få micropopcorn...


Julgranen på plats och med ljuslingan i...Klä den har jag inte ork till idag....får vänta tills imorgon


Popcornen snart klara....


Min nya hallbyrå med mycket mera plats för vantar, mössor kepsar och dylikt...


Kransen som jag köpte på julmarknaden sitter på dörren...


Nu är den min! Jippi!

Näe nu blev jag så trött att jag snart somnar på tangentbordet. Dags att rycka upp sig!
Imorgon är jag ledig (härlig arbetsvecka det här!) och ska ta med Lina ut och åka pulka på förmiddagen tänkte jag. Sedan ska jag till Maja och fixa håret. Ska bli sååå skönt. Både att få håret fixat och få sitta still i ett par timmar...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback