Mätt och slö

Ojojojoj va slö jag blev efter en och en halv räkrulle (jag snyltade lite på Angelinas oxå) och en timmes På Spåret med hysteriskt babblande ungar. Ska inte bli länge innan det blir sova av.
Imorgon tänkte jag faktiskt ta en morgonpromenad innan jobbet, men vi får väl se vad som händer när klockan ringer....har mina misstankar....

Har jobbat i princip hela dagen och som vanligt på fredagar så saknades det inte saker att göra, men det flöt på ganska bra ändå.
Den sista timmen hade jag tre kunder som förde en så högljudd politisk diskussion så jag funderade en stund på att be dem dämpa sig. De fullkomligen skrek åt varandra trots att de satt en meter ifrån. Kunderna vid bordet skyndade sig därifrån och jag klandrar dem inte. Det hade jag också gjort om jag hade kunnat.

Nu har vi fått klartecken från banken så nu kan vi sätta igång att bygga kök. Ska bli alldeles underbart att äntligen få det överstökat. Det kommer att bli sååå bra det är jag alldeles säker på. Jag är så jävla trött på framför allt min spis där i princip bara en platta fungerar som den ska.
Det bästa av allt tror jag ändå att det ska bli att få det där förbannade hålet i väggen fixat. Det har funnits där i fyra år (sedan vi flyttade in) och jag börjar bli gruvsamt lett att se det. Hur fult som helst!
Problemet är väl bara att resten av huset kommer att se görskabbigt ut sen.....

Gick åt helvete på Skid-VM idag också för svenskarna hade valt "fel skidor". Jaja...alltid något att skylla på....slapp att se misären i alla fall...

Imorgon är det jobb igen och sedan blir det bowling och tacobuffé med ÅGF på hotellet. Tyvärr blir vi inte så många men vi som kommer får väl ha trevligt åt dem med....Jag ska dänga alla i bowling tänkte jag....(kommer jag troligen att få äta upp). När jag berättade för Peter att jag skulle på bowlingkväll den 21:e så tittade han på mig och sa:
-Vad romantiskt....
Que? tänkte jag och fattade nada.
- Ja vi har ju bara vår 10-årsdag den dagen....
Ooooops. Tyckte att det var något bekant med det där datumet....Till mitt försvar så har jag fixat Branäsresan just på grund av den anledningen så det får han hålla till godo med, men det får nog bli lite mys när jag kommer hem i alla fall.....

Nä nu ska jag vara lite social....Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback