Solen skiner...

...och det är jättehärligt ute! Vad gör jag då? Jo sitter inne och surar. Jag är sur och allmänt på piss-humör såhär på Alla Hjärtans dag.
Inte nog med att det går åt helvete för alla blågula i vartenda jävla vinter-VM just nu....Lina fullkomligen VÄGRAR att vara ute.
Gjorde ett tappert försök och drog iväg med pulka och unge till dagisbacken och tänkte att : Nu måste hon ju i alla fall tycka att det är kul när vi väl kommer igång. Till en början verkade det också så. Hon skrek och tjoade när vi åkte men efter cirka tio åk så tog det stopp.
- Vill hem, började hon gnälla....
Jag ignorerade henne och frågade om vi skulle åka rutschkanan istället. Jodå det gick bra några gånger sedan var inte det heller kul. Till slut så blev jag så förbannat trött på tjatet att hon ville hem så jag gav upp. Ungefär där är vi nu.
Lina är hur nöjd som helst med att vara inne och jag är uttråkad! Stefan den lyckosen är i slalombacken och åker skidor.

Var faktiskt och inhandlade tre reöda rosor till min älskade sambo förut. Vi brukar inte köpa saker åt varandra på Alla Hjärtans Dag men när jag ändå var inne på blomsterhandeln i andra ärenden så var det lika bra....
Fick också ett jättemysigt hjärteljus med ljusfat av morsan....

Nu ska jag sätta igång att laga räkgryta i brist på annat att göra....Lite mat kanske bättrar på humöret.

Ikväll blir det 18-årskalas hos Sebban och Melodifestivalen.....Sedan förväntar jag mig lite mys senare under kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback