Blogg-abstinens

Tjohej nu är jag tillbaka på bloggen igen. Blev inte ett enda inlägg igår för jag var på stugfarar-turné i princip hela dagen....Först var jag och Angelina hos mormor som hade fyllt år och sedan fortsatte vi till pappsen. Vet med mig att jag är så himla dålig på att hälsa på men dagarna rinner bara iväg för mig så jag får helt enkelt avsätta någon dag här och där....Det var i alla fall väldigt trevligt och det är bra att man inte ägnar vareviga söndag åt att städa!

Nu sitter jag här i lugn och ro (stefan sover och Angelina är hos mormor) och käkar knäckebröd i vanlig ordning. Fruktar att jag snart ser ut som ett knäckebröd själv. Måste erkänna att jag har slarvat väldeliga med maten under helgen och det har slunkit ned både det ena och det andra av det onyttigare slaget. Träningen har inte funnits på agendan alls. Därför blev jag själaglad när jag ändå hade gått ned ett halvt kilo totalt under veckan. Visserligen ett halvt kilo för lite men jag trodde snarare att det skulle vara åt andra hållet....Bara att gnugga på....

Idag hade vi prishöjning på cafét och som vanligt är det de som köper minst som klagar mest. Alltid så. Men ärligt talat var det inte värst ändå. Priserna på våra råvaror går ständigt upp så då måste vi ju tyvärr hänga med. That´s life. När jag började jobba på cafét för 8 år sedan då var det mycket värre. Då kunde man få höra flera gånger om dagen att allt var för dyrt men nu är det väldigt sällan det händer. Folk rycker på axlarna liksom. Det vet man ju själv med de senaste årens hiskeliga prishöjningar i matvaruaffärer. Mat måste man ju ha så man handlar ändå och biter i det sura äpplet.

Idag var det dags för ännu ett aerobicpass och idag blev det extra långt eftersom jag hade gett mig den på att få med fjärde blocket. Det lyckades jag med men vi höll på i 55 minuter! Jesus va svettigt det blev men det var som vanligt görkul! Hade glömt att hämta headsetet också så jag fick skrika för full hals och då går det åt lite extra energi. Ändå ganska skönt att slippa headsetet för det sitter inte bra på och känns som om det är mest ivägen....

Äppelkindad och trött Stefan efter några timmar i slalombacken

Stefan har (som vanligt) varit i slalombacken och röjt. Han bor snart där tror jag....Jättebra tycker jag för han blir så där gött trött när det är läggdags och han vaknar och är mycket piggare än vanligt på morgonen.
Eftersom han äter så dåligt på morgonen så vill jag skicka med mellanmål till skolan så han inte blir trött och sur innan lunch. Vet att han är väldigt känslig med det där när han är hungrig. Kruxet är att han oftast inte äter något när jag skickar med honom. Nu har vi äntligen hittat lösningen (i alla fall tills han tröttnar)! Smoothie med lättyoghurt och jordgubbar. Nyttigt och mättande. Flaskan är slut varje dag och stavmixern går varm.

Är det förresten någon som råkar ha ett par carvingskidor i stl 140 hemma som ligger och skräpar så är jag potentiell köpare. Hör av er i så fall tel.073-915 73 42.


Såhär ser Linas rum ut för tillfället så jag behöver inte vad jag ska sysselsätta mig med nu. Varför varför ska hon alltid dra ut alla kläder!!!!

Lite tå hörrt:
"Om du lämnade mig nu" med Lars Winnerbäck och Miss Li är verkligen en magisk låt. Varje gång jag ska prova att sjunga den så börjar jag gråta. Knäppt eller hur? Det går bra om jag bara lyssnar men inte om jag sjunger. Men tydligen gäller det inte bara mig för i Lars Winnerbäck-dokumentären så klarade inte Miss Li heller sig från att gråta och hon måste ju ha sjungit den låten väldigt många gånger. Underbar är den i alla fall.

Här ägnat helgen åt att se feelgood-filmer. I lördags blev det "Love Actually"och igår "The Holiday" som är en bagatell-film egentligen men jag älskar den ändå. Jag är väldigt "tjejig" när det kommer till filmer. Helst komedier, romantiska komedier eller drama ska det vara. Vill verkligen se DiCaprios och Winslets nya film för den tror jag är bra.

Har insett nackdelen med att ha lång lugg nu. Upprepade gånger de senaste veckorna har jag fått ägna tid åt att pilla ur hår ur ögonen. Idag tog det flera timmar innan jag lyckades. Mycket irriterande.....men jag får väl lida pin för jag gillar min lugg och den ska få bli lååång....

Imorgon börjar alpina VM och jag ska heja heja heja!!!!

Imorgon bara SKA jag pallra mig iväg till min käre bror och Andréa för att titta på huset. Jag är SÅÅÅÅ nyfiken!

Ska försöka bli av med lite av varje och börja sälja lite grejer på Tradera tänkte jag. Man kan ju faktiskt göra det också och inte bara köpa.....

Nä fy vad långrandig jag blev idag. Nu får jag börja röja i Linas rum. Bäst att passa på när hon inte är hemma. Då vet jag att det håller sig fint över natten i alla fall....

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback