Godissugen!

Har nyss slutat jobba och laddar nu upp inför cirkelträningspass nr 2 den här veckan med en styck Wasa Sandwich. Får verkligen stålsätta mig för att inte gå ut till tårtdisken och hämta en sådan där schwarzwald-bakelse som ser så himmelskt god ut. Jag är bara såååå sugen idag. Vill bara ha sött sött sött! Tur att jag snart ska dra härifrån.

Är ganska trött och har lite ont i ryggen efter all "ståing" idag. Har i princip stått still i kallskänken hela dagen och bara gjort smörgåsar och smörgåstårtor. Då får jag oftast lite känningar i ländryggen och benen svullnar. Ska bli skönt att få röra lite på sig. Gissa om det var något enformigt att göra de där femtio landgångarna! De första tjugofem gick bra men resten var öken! Mycket pilligare än smörgåstårtor är det också.

Stefan är i Valfjället med juniorerna och åker skidor ikväll och Peter är hemma med Krötis. Längtar efter dem och skulle helst velat åka hem och kosa....men nu är det som det är. Bara att dra på sig träningskläderna och köra järnet!

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback