Sleten och slut...

..är jag just nu. Har fått barnen i säng och pustar ut efter detta års mest ansträngande upplevelse. Har haft mitt första aerobic-pass för terminen och jag trodde på allvar att jag skulle svimma de sista tio minuterna. Jag var tydligen inte lika bra från förkylningen som jag trodde plus att man tappar konditionen ganska fort när man inte tränar....

Redan efter den tio minuter långa (lätta) uppvärmningen så gjorde det faktiskt ont i bröstet på mig. Då fick jag lite smått panik och tänkte: Det här kommer aldrig att gå! Men det gjorde det (hyfsat i alla fall) på ren jävla viljestyrka. Inget annat.
Har varit nervös hela dagen för hur det skulle gå eftersom jag inte har kunnat träna ordentligt egentligen någon gång. Men faktiskt så flöt det på ganska bra tyckte jag. Bara man kommer igång så försvinner den där nervositeten ganska snabbt.


Trött och svettig Tessan med ett styggt hårband....

Har fått ganska mycket gjort på den här lediga dagen. Att vara ute var aldrig något alternativ i det här pissvädret och det passade ju ganska bra just idag. Efter att ha kastat ut julgranen så har jag inhandlat nya blommor. Det fick bli lite nya gröna växter samt en bukett med tulpaner. Känns lite mer som vår då... Lampor får vänta lite tills jag vet vad jag vill ha. Jag har hunnit att få upp nya gardiner i vardagsrummet och nu ör det bara Stefans rum kvar sen är det färdigt med eländet. Jag hatar verkligen att stryka gardiner. När man har strukit klart så ser allt slätt och fint ut men när de väl kommer upp på stången så ser man att de fortfarande är skrynkliga. Det struntar jag fullständigt i kan jag säga....


Att sätta upp lampor är jag verkligen ingen hejare på. Syns inte så bra på bilden men sladdarna hänger lite hursomhelst. Peterjobb....

Lyckades faktiskt få Stefan att äta en maträtt som inte innehöll varken köttbullar eller korv idag. Köpte kycklingfilé som jag strimlade och kryddade. Han äter ju Chicken fajitas och då är kycklingen strimlad så jag tänkte vara lite lurig. Senast när jag gjorde hel filé så åt han ingenting. Kokade pasta till och bearnaissås bredvid. Han åt som en häst. Bara att memorera till nästa gång....Jag blir överlycklig varje gång jag kan addera en maträtt på hans kräsna lista.


Den här garderoben fick jag av Tommy och Lotta igår och idag har jag lastat in alla Linas kläder i den. Den rymde faktiskt mer än jag trodde och tog inte alls stor plats. Nu har jag en helt tom byrå som Lina kan ha andra saker i. Heja IKEA! Hon tyckte förresten det var riktigt kul att det var speglar också i dörrarna. Det bästa var att man även kunde ställa böcker ovanpå för det börjar bli en hel del nu. Tror inte att jag behöver köpa värst mycket kläder heller den närmaste framtiden. Hon har knappt använt hälften av det som ligger där.

I förrgår kollade jag för första gången på "What´s love got to do with it". jajaja jag vet att det är en gammal film men ibland missar man vissa. Filmen handlar i alla fall om Tina Turner och hennes misshandlande, knarkande loser till ex-make. Den var verkligen bra och jag satt och var tvärförbannad på den där Ike genom hela filmen.
Angela Basset som spelade Tina hade enormt vältränad kropp (speciellt armarna, Madonnaklass på dem) och jag och Peter sa att sådär såg väl ändå inte Tina ut. Sedan i slutet av filmen får man se Tina när hon är cirka femtio skulle jag gissa på. Jorå hon hade nästan lika vältränade armar hon. Vilken krutkärring! Skönt i alla fall att hon fick sin upprättelse och klarade att ta sig ifrån den där grisen!

Nä nu blir det att ladda för en arbetsdag imorgon....
Söv gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback